2777
2789

بچه ها دو هفته دیگه عقدمه متوجه شدم نامزدم مدتیه به دخترایی که قبلا باهاشون به تکس میده حرف میزنن 

حالم خرابه خراب 

مامانم داره سبزه درست میکنه برا عقدمون 

نمیدونم چیکار کنم از طرفیم خیلییییی دوستش دارم 

بنظرتون بهش بگم؟آخه یواشکی گوشیش رو چک کردم روم نمیشه میفمهه گوشیش رو میبرم تو اتاقم چکش میکنم نمیدونم چیکار کنم لطفا اگه راهکار عاقلانه ایی دارید بگید

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت واکنشی جز جدا شدن نداره

دوسش داری؟

مامانت سبزه درست میکنه؟

عجب

پس اوکی ای بعد چند سال زندگی باهاش و شاید یه بچه یهو بفهمی با کس دیگه خوابیده؟ دوست داشتنت اوکی‌اش میکنه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب چرا چک میکنی اول بسم الله

صورت مسئله رو چرا پاک میکنی

خیانتکاره

شک کرده چک کرده شکش به واقعیت پیوسته

الان این سوال ما نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
صورت مسئله رو چرا پاک میکنیخیانتکارهشک کرده چک کرده شکش به واقعیت پیوستهالان این سوال ما نیست

چطوری بهش بگم گوشیش رو چک میکنم؟خیلی بد میشه 

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱

بحث آیندته...چیو روت نمیشه؟

چون مامانت سبزه اماده میکنه میخوای خودتو بدبخت کنی؟

اونکه از الان که تازه اولشه داره هول بازی در میاره بعدا گند بزرگتری میزاره تو کاست.خیانت داغونت میکنه.فکر نکن میتونی تحمل کنی.هر بار ببینی و سکوت کنی....

تا اتفاقی نیوفتاده تکلیفتو روشن کن باهاش

صورت مسئله رو چرا پاک میکنیخیانتکارهشک کرده چک کرده شکش به واقعیت پیوستهالان این سوال ما نیست

داره میگه دوسش دارم گفته راه حل عاقلانه نگفته. همه بیاین بگین جدا شووو که