2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه ترو خدا

1054 بازدید | 56 پست

من ۴ ساله ازدواج کردم شوهرم بچه دار نمیشه قصدش هم نداریم من قرص اعصاب میخورم مشاوره میرم اگه قرص نخورم شروع میکنم به زجه زدن و افکار خود.  کشی.   و...اصلا مناسب نمیبینم بچه بیارم

مادرم امروز گفت باید ببرمتون دکتر اگه شوهرت مشکل داشت باید طلاقت بگیری منم به سرم زده از شهرمون فرار کنم برم شهر دیگه زندگی کنم زندگیم دوست دارم نمیخوام از دستش بدم

مادرم میگه همه خانواده ها اگه بچشون بچه نیاره طلاقش میگیرن صدای شکستن قلبم شنیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخیر کی همچین حرفی زدی 

جفتتون هم و دوست دارین پس باید بمونی 

اگه توام دوسش داری 

تا تو و شوهرت نخاین کسی نمیتونه شمارو از هم دور کنه 

اه اعصابم خورد شد

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

بگو زندگی خودمه بشما ربطی نداره بگو شوهرمو همینجوری دوسش دارم طلاق بگیرم بیام ور دل شما😶

بهش گفتم این یه تصمیم شخصیه 

میگه ما رومون نمیشه ای کاش سگ می اوردم جای تو 

به مادرت بگو توی زندگی زناشویی ما دخالت نکن عزیزم. اگر خیلی دوست داری من بچه دار بشم ساکت باش بزار کار خودمو بکنم.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹