2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه ترو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 56 پست
چرا میدونه ولی خب میگه حرف مردم چه میشه کرد خستم مادر خودم وقتی که باید بالا سر ما میبود به فکر بچه ...

عزیزم بخاطر حرف مردم خودت و یه بچه بی گناه رو فدا نکن اول حال روحیت خوب شه و برید دنبال مداوای همسرت و اگه نشد برید پرورشگاه بچه بیارید بازم هر چی خودتون صلاح بدونید ولی خواهش میکنم حداقل حال روحیت بزار عالی شه بعد راجع بچه تصمیم بگیر

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه زندگیت خوبه و هم دوست دارید

اصلا به مادرت اجازه دخالت نده

منم یه زخم خورده هم مثل خودت

فقط اینکه ما خودمون کشمکش داشتیم کمی و خودمون بچه نمی خواستیم

مادرم با دخالتاش بدبخت ترم کرد یه بچه هم گذاشت رو دستم

روزی هزاراران بار از خدا مرگ می خوام

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
مادر من هیچ مشکلی نداره خوشحالم میشه یه فامیل داریم کارگر کارخونه دوست داره من بده به اون که نه خونه ...

ای بابا این مادره ؟ چرا واقعا

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
میگه کسی که بچه نیاره مشکل داره منم باید ببرمتون دکتر تا بفهمم مشکل از کیه

بگو وخی عامو اون‌موقع که باید بالا سرم بودی وازم محافظت میکردی که بهم تجاوز نشه نبودی حالا میخای بخاطر حرف مردم منو حامله کنی .جوابشو بده یعنی چی هیچی بهش نمیگی و میخاد طلاقتو از شوهرت بگیره و تورو بده به یه ادم پاپتی و آس و پاس. ازش دوری کن این اسمش مادر نیس داره به نفع خودش کار میکنه

ای بابا این مادره ؟ چرا واقعا

شوهرم دلالی میکنه یا بازسازی خونه و برقکاری و هر چیزی بتونه مادرم میگه چون بیمه نداره ایشالله بمیره ما خودمون خودمون بیمه کردیم و مامانم بدش میاد 

عزیزم اختیار تو دیگه از لحاظ قانونی دست مامانت نیست که!😐 چرا خودتو اذیت میکنی ؟💔

من از اول بچگیم مامانم بردم دکتر هر وقت خواسته پیشش بودم به من عالم و ادم حرف بزنن اصلا برام مهم نیست کافیه مادرم یک لحظه ناراحت شه به خدا که دلم همون لحظه انگار خورد و خاکشیر میشه