2777
2789
عنوان

خیانتی که بخشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8074 بازدید | 148 پست
مامانت ب خابت میاد؟ برا من نمیاد 😳

اره هر شب تو خوابمه

چون بهش اعتقاد قلبی دارم

خدا از هر زنی که تو زندکیم خوشم اومد از زندگیم بردش

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

ولی خیلی معطل کردی کل ملت و دفعه بعد ی خط ی خط تعریف نکن یا کلشو ی جا بنویس یا از قبل داشته باش کپیش ...

خدا نکنه دفعه بعدی در کار باشه 

اینو نگو بهش 

انشالا دفعه بعدی هم اگن بود بیاد بگه زنه رو نشوندن سر ماتحتش شوعرشم مثل سوسک شده داره به خونواده ش خدمت می‌کنه و منت اسی رو می‌کشه 

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از حرفای خوبتون و درک بالامن وظیفه خودمو در قبالش انجام دادم. وقتی میگن باید به یک زن احترام ا ...

دعای مادرت نجاتت میده قولت میدم غصه نخور 

هعی گریه ی ما رو درآوردی 

انشالا بهترین ها رو خدا بهت بده همشو بشوره ببره و جبران شه 

پیش یه  مشاوره خوب هم برو حتما دکتر میثاق عالیه 

موفق باشی 

دعای مادرت نجاتت میده قولت میدم غصه نخور هعی گریه ی ما رو درآوردی انشالا بهترین ها رو خدا بهت بده هم ...

ممنون خانم

شرمنده بابت حرفام اگه کسی ناراحتی شد

سپاس 

همچنین

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

خدا نکنه دفعه بعدی در کار باشه اینو نگو بهش انشالا دفعه بعدی هم اگن بود بیاد بگه زنه رو نشوندن سر ما ...

تاپیک بعدیش منظورمه چی میگی شلوغش میکنی

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

تاپیک بعدیش منظورمه چی میگی شلوغش میکنی

🙄🙄حالت خوبه ؟منم تاپیک بعدیشو گفتم .دارم میگم امیدوارم دفعه بعدی ماجرای جنجالی نداشته باشه که بخواد تعریف کنه صفحه به صفحه 

اره هر شب تو خوابمهچون بهش اعتقاد قلبی دارمخدا از هر زنی که تو زندکیم خوشم اومد از زندگیم بردش

منم بهش باور دارم پس چرا نمیاد

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

منم بهش باور دارم پس چرا نمیاد

صداش کن تو موقع دل کرفتنت

ازش بخاه نه به شکل درخواست نه به شکل دعا

فقط با قلبت صداش کن

مادرت پناه بی کسی هاته

🙄🙄حالت خوبه ؟منم تاپیک بعدیشو گفتم .دارم میگم امیدوارم دفعه بعدی ماجرای جنجالی نداشته باشه که بخوا ...

مگه همه تاپیکاش قراره راجع به خیانت باشه کلا هر نوع تاپیکی ک میخواد بزنه منظورمه

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

صداش کن تو موقع دل کرفتنتازش بخاه نه به شکل درخواست نه به شکل دعافقط با قلبت صداش کنمادرت پناه بی کس ...

اره من همه اینا رو امتحان کردم اما نشد . شاید تو این 12 سال پنج بار بیشتر ندیدمش شایدم کمتر

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...