سلام امشب میخوام براتون بگم از خیانتی که دیدم و بخشیدم و نظرتون رو بگین .داستان از اونجایی شروع شد که واتساپ تازه راه افتاد بود و من و همسرم عضو گروه فامیلی شدیم که همه ی فامیل عضو بودن ادامه داره اعلام حضور کنید ادامه بدم
خدا از هر زنی که تو زندکیم خوشم اومد از زندگیم بردش
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دعای مادرت نجاتت میده قولت میدم غصه نخور هعی گریه ی ما رو درآوردی انشالا بهترین ها رو خدا بهت بده هم ...
ممنون خانم
شرمنده بابت حرفام اگه کسی ناراحتی شد
سپاس
همچنین
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
اره هر شب تو خوابمهچون بهش اعتقاد قلبی دارمخدا از هر زنی که تو زندکیم خوشم اومد از زندگیم بردش
منم بهش باور دارم پس چرا نمیاد
کلنا عباسک یا زینب(س) نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
صداش کن تو موقع دل کرفتنتازش بخاه نه به شکل درخواست نه به شکل دعافقط با قلبت صداش کنمادرت پناه بی کس ...
اره من همه اینا رو امتحان کردم اما نشد . شاید تو این 12 سال پنج بار بیشتر ندیدمش شایدم کمتر
کلنا عباسک یا زینب(س) نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...