2777
2789
عنوان

خیانتی که بخشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8074 بازدید | 148 پست
بچه ها عيدتون مبارك سال خوشي رو براتون ارزو ميكنم

دیونه 😂

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون خانم محترمنامزد کرد با پسره ولی پسره شیشه ای از اب درومد جدا شداینا رو دوستش بهم گفت

دیگ سراغتو نگرفت؟

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

ممنون خانم محترمنامزد کرد با پسره ولی پسره شیشه ای از اب درومد جدا شداینا رو دوستش بهم گفت

آهت گرفت از خدا متشکر باش سجده شکر به جا بیار 

یک چون با یه کثیف خونواده تشکیل ندادی و از شرش خلاص شدی 

دو چون مجازات شد 

خیلیلا اینجا درد تو رو دارن ولی طرفشون روز به روز داره عرش رو سیر می‌کنه

خوبه که دعای مادرت پشتت بوده همه رو از مادرت بدون اون از خدا خواسته این حرفی که زدمو همیشه به خاطر بسپار هر وقتم کم آوردی با مامانت حرف بزن هم می‌شنوه هم دعاتو به خدا میگه جدی میگما

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

دیگ سراغتو نگرفت؟

یبار زنگ زد با گریه بهش گفتم دیکه بهم زنگ نزن

چون سرباز کردن زخم روحیت رو اگه جلوش رو نگیری میکشتت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

یبار زنگ زد با گریه بهش گفتم دیکه بهم زنگ نزنچون سرباز کردن زخم روحیت رو اگه جلوش رو نگیری میکشتت

😔

آهت گرفت از خدا متشکر باش سجده شکر به جا بیار یک چون با یه کثیف خونواده تشکیل ندادی و از شرش خلاص شد ...

ممنون از حرفای خوبتون و درک بالا

من وظیفه خودمو در قبالش انجام دادم. وقتی میگن باید به یک زن احترام ارزش توجه و محبت بدی ولی خب شیرینی دلشو زد و رفت

مادرم همیشه خوابشو میبینم

وقتی‌ دلم میگیره میره تو فکرش

سری قبل رفتم شهرستانمون ساعت ۳ نصف شب رفتم سرخاکش‌اروم شدم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

یبار زنگ زد با گریه بهش گفتم دیکه بهم زنگ نزنچون سرباز کردن زخم روحیت رو اگه جلوش رو نگیری میکشتت

مامانت ب خابت میاد؟ برا من نمیاد 😳

عزیزم داستان بلندی نبود که من از قبل بنویسم

ولی خیلی معطل کردی کل ملت و 

دفعه بعد ی خط ی خط تعریف نکن یا کلشو ی جا بنویس یا از قبل داشته باش کپیش کن

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

ممنونم از نظرتون

خواهش میشه وظیفه بود 

ببین اگه واسه بچت هم موندی هم میشه حق داد بهت فقط مواظب باش از باباش الگو نگیره

اگه بشه با سیاست بکشونیش سمت خودت خیلی خوب میشه 

با مشاور حرف بزن هم حالت خوب شده هم راه حل بده بهت 

اصلا باید از شوهرت همینو باج بگیری والا 

فراموش کن ولی نبخش 😂همه میگن ببخش اما فراموش نکن ولی من برعکسشو میگم ینی فراموش کن تا روانت در آرامش باشه اما نبخش ینی اذیتش کن و انتقام بگیر تا دیگه از این غلطا جرات نکنه باهات کنه بذار از اینکه تو رو از دست بده و زندگیش از هم بپاشع بی آبرو بشه بترسع اون زنع رو هم بنشون سر جاش 

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁