2777
2789
عنوان

مشکلم با نامزدم😔بیاین اسکرین شات

874 بازدید | 38 پست

سلام
من خیلی حالم گرفتس و از سر ناراحتی مجبورشدم تاپیک بزنم ،لطفا راهنماییم کنین😔
قضیه ازین قراره ک امروز داشتم با نامزدم چت میکردم ،ازهم دوریم بخاطر دانشگاهش و اون تهرانه
من خیلی عادی داشتم بهش میگفتم که دلم یه شادی از ته دل میخواد دوس دارم ینفر سوپرایزم کنه و ازینحرفا ،و واقعا داشتم بدون منظور حرف میزدم ،ولی نامزدم انگار ناراحت شد و این پیامارو داد
بعد یکی دوساعت بهش زنگ زدم و اون خیلی باهام سرد برخورد کرد و بهم میگفت تو درک وفهم نداری نمیبینی من بخاطرتو دارم برا خوشحالی رابطمون تلاش میکنم و تو دیگه کوپنت پیشه من تموم شده(چون این اواخر زیاد بحث داشتیم) و ازین حرفا..
خلاصه من خیلی ناراحت شدم و خداحافظی کردیم و از عصر تا الان نه اون پیام داده و نه من ،و میدونم ک اگه بهش پیام بدم پاش میره بالاتر ،اگه هم پیام ندم قهرمون ادامه دار میشه و تا زمانی ک خودم پیشقدم نشم اون پیامی به من نمیده😔
خواهشا نگین ازش جداشو چون آدم خوبیه و منم شرایط جداییو ندارم

بهم بگین چیکارکنم دارم از ناراحتی داغون میشم😭

تو پیاماش چیز بدی نگفته ولی پشت تلفن خیلی حرفای بدی زد و قلبمو شکوند😔

مردا همینن منفی فکر میکنن

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت هم و ندیدین

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

این از کاه کوه میسازه ،بنظرت الان چیکارکنم😔

شوهر منم همینجوری بود 

تا جایی ک میتونی دیدی بحث داره سمت دعوا میره کش نده 

و حرفای اصلیت فقط حضوری توی موقعیت‌ خوب بزن 

مثلن من تو ماشین نمیگم داریم میریم مهمونی نمیگم مهمون میادنمیگم

سرش شلوغه نمیگم انقد دنبال موقعیت میگردم ک بهترین و پیداکنم حتی اگ خیلی طول بکشه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

پیامش نده دیگه ببین کی وا میدهبالاخره نامزدین الکی ک نیستشولی در کل بنظرم اونقدی باهات صمیمی نیس ک ب ...

واسه درد ودل کردن مشکلی نداشتیم هیچوقت ولی انگار بدش میاد از رابطمون ایراد بگیرم درصورتی ک من واقعا بدون منظور گفته بودم اونو