2777
2789
عنوان

با همچین شوهری برگردم خونه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 64 پست
بچه هات کجان؟کسی هس نگهشون داره..

اره مامانش گفته طلاقش بده خودم بچه هاتو نگه میدارم

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا ولش کن چیه اخه. اول و اخر تو از این جدا میشی بیست سالگی جداشی بهتره از ۳۰سالگی جداشدن و پوچ ...

دقیقااااا

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

اره،شغل داره؟مهریه داری؟

کشاورزن

من دوتا نامه دادگاه ازش دارم ک اذیتم نکنه و هزار تا شاهد ک میدونن من چی میکشم چقد منو بیرون کرده چقد ...

نامه دادگاه بدردت نخوره ، دوقطبی بودن و تهدیداش و عدم امنیت جانی برای طلاق کافیه 

ناموسا به برگشتن به اون خونه فکرم میکنی 😖 

هم سن هات ازدواج نکردن هنوز و کلی فرصت داری برای زندگی ! دو تا بچه هاتم بده پدرو مادرت بزرگ کنن تا دیگه دختر ۱۵ ساله رو شوهر ندن  ! بیفکرا

طلاق بگیر هنوز جوانی میتونی بهترین شوهر کنی بچه هارو نیار بزار پیش خانواده شوهرت تا زندگی به سرشون ح ...

الحق حرفت درسته

کشاورزن

طلاقتو بگیر بفکر پیشرفتت باش بخدا سن ۲۰تا۳۰سال سن مهمیه ،مطمین باش هرچیم نشه باز بهتر از اینو شوهر میکنی.

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
چه شرایط سختی آدم هنگ میکنه اون بچه ها هم گناه دارن با همچین پدر بیماری ،اگه خواستی برگردی شرط بذار ...

یه ماه بستری شده تحت درمانه کل وسایل خونه رو شکست از تلویزیون بگیر تا ماشین

یعنی بچه ها رو میخوای بدی دست پدرشون؟ مگر نمیگی دوقطبیه اذیتشون نمیکنه؟

پیش مادر شوهرم هستن

طلاقتو بگیر بفکر پیشرفتت باش بخدا سن ۲۰تا۳۰سال سن مهمیه ،مطمین باش هرچیم نشه باز بهتر از اینو شوهر م ...

موافقم باحرفت

نامه دادگاه بدردت نخوره ، دوقطبی بودن و تهدیداش و عدم امنیت جانی برای طلاق کافیه ناموسا به برگشتن به ...

عزیزم من خودم فرار کردم اونا خبر نداشتم از بی فکری خودمه الان دارن تاوان میدم