2777
2789
عنوان

با همچین شوهری برگردم خونه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 64 پست
جدا شی حضانت میده؟

شرایط ندارم بچه هامو نگه دارم شغلم ندارم

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا نامه دادگاه ازش دارم ک اذیتم نکنه و هزار تا شاهد ک میدونن من چی میکشم چقد منو بیرون کرده چقد ...

اره،شغل داره؟مهریه داری؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
معلومه که نه.بگرد دنبال یه کار که بتونی خرج خودتو بچه هاتو دربیاری.

خانوادم نمیزارن کار کنم 

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

واگعیه؟؟

اره کیک نیس

اخه سنیم نداری اگر خانوادت حمایتت میکنند که تحت هیچ شرایطی برنگرد

خیلی خوبن خانواده تازه بابام میخاد واسم وکیل بگیره

عمرررا

ینی برنگردم

خیلی خوبن خانواده تازه بابام میخاد واسم وکیل بگیره

خب دیونه ای که میخوای برگردی؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

درمورد همسرت به امضات رجوع کن 

شما 5 تا بچه دیگه هم بیاری ایشون درست نمیشه، پس هنوز که جوانی ونیروی جوانی وشادابی داری جدا شو و برو سر یه کاری ودرکنارش درس بخون 

سنت که بالاتر بره، جسم وروحت که فرسوده بشه، کار کردن  برات سخت میشه