2777
2789
عنوان

با همچین شوهری برگردم خونه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 64 پست
عجب اوضاعی هست ..قبل این ها قابل تحمل بوده؟

قبلا که بدتر بو الان بدتر شده

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرت بهت حق میده و قبول داره پسرش مریضه یا اونم باهات بده ؟

نه بابا اون میگفت با پسر مریضش دوتایی برین خونه تنها بگیرین زندگی کنین منم میگفتم پسرت مریضه تحت درمانه الان چجوری بریم خونه تنهایی

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

قابل توجه اونایک میگ سقط نکنید

والا دومی رو سقط کرده بودی خ بهتر بود ک الان با دوتا بچه کوچیک شیر ب شیر بخوای بدیشون ب باباشونو بری

شما ک دیدی این مرد نیس دومیو هرجور شده سقط میکردی

کاریه ک شده بچه هات سلامت باشن.منک نمیدونم چی بگم اگ خانوادت خوبن بزار لاقل پیشت باشن یکپ از آبو گل دربیان.هردو خ کوچیکن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙