2777
2789
عنوان

با همچین شوهری برگردم خونه یا نه

1110 بازدید | 64 پست

سلام دوستان من 15 سالگی ازدواج کردم الان 20 سالمه با شوهرم از اول زندگی باهم مشکل داشتیم روزایه خوبی هم داشتیم ولی اون چون دوقطبی بود هر روز یه مدل بود خیلیم مامانی بود چند باری قمه گذاشته رو گردنم یا میگفت من خرجی تو نمیدم باید معذرت میخام دوستان میگفت باید شلوارتو دربیاری خرجی خودتو پیدا کنی یا میگفت انشاالله روزی بیا تو رو با یه مردی ببینم هم پولی بیاد دست من هم آبروت بره.. خانوادشم ک نگم چقد لجنن خواهر شوهرم انقد از من بدش میاد ک نگو بد دل و بد ذاته  میگفت بخاتر تو شوهرمو نمیارم خونتون تو به شوهرم چشم داری باهاش میخندی بخدا ب جون بچه هام مثل داداش خودم نگاش میکنم..... الان شاید بگی اگ زندگیت اینه چرا بچه اوردی دوستان من گفتم زندگیم خراب نشه شاید بچه دار بشیم خوب بشه ولی بدتر شد بچه دومی هم نمیدونستم حامله هستم الان یکی از بچه هام  دوساله یکی دیگه یک ساله.. و فعلا خونه بابام هستم تنها.. دیشب بیرونم کرد از خونه اونم 11 شب بهم گفت بیناموس. بی عفت میگفت من به تو شک دارم با یکی تو رابطه ای الکی تهمت میزد اینم بگم مریضه دوقطبی هست زندگیمو کرده زهر مار... بنظرتون ارزش داره برگردم

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

جدا شی حضانت میده؟

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم به شما چی بگم در نظرم موندن تو این زندگی اشتباس حیف اون بچه ها

ولی خواهش از همه دوستان متاهل اینه هیچ وقت فکر نکنید وجود بچه زندگیرو از این رو ب اون رو میکنه

ن سنین پایین برین و نه بی اشنایی 

انشاالله مشکل شما حل بشه ولی اگر میتونی جدا شو و مستقل شو

میخای گریه کنی؟  گریه نکن برقص😎

من دوتا نامه دادگاه ازش دارم ک اذیتم نکنه و هزار تا شاهد ک میدونن من چی میکشم چقد منو بیرون کرده چقد اذیتم کرده بنظرتون تعهد هایه دادگاه برایه طلاق ب دردم میخوره یا نه.؟ 

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

نه بابا ولش کن چیه اخه. اول و اخر تو از این جدا میشی بیست سالگی جداشی بهتره از ۳۰سالگی جداشدن و پوچ شدن فرصت هات

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹