2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه این مسمومیت نیست فقط یهو واکنش نشون داده احتمالا خیلی وقته قهوه نخوردیآب و گرمیجات بخصوص عسل ...

اره خیلی وقته نمی‌خورم امروز خوردم .

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

ببین عزیزم 

ما رفته بودیم شمال 

چون راهمون دور بود داداشم شب هم نخوابیده بود مدام قهوه میخورد بعد یهو زن داداشم نگه داشت داد و بیداد که حال شوهرم بد شده 

تو راه بودیم اولین هلال احمر نگه داشتیم بردیم اونجا 

بهمون گفت از بس قهوه خورده مسموم شده 

الان ۵ ماهه هنوزم گاهی فشارش بالا میره و استرس شدید میگیره 

دکتر میگفت خیلی خطرناکه سعی کن استرستو پایین بیاری 

برای شماهم طول خواهد کشید 

سعی کن آروم باشی و آب زیاد بخور 

اتفاقا مسموم شده و خیلی مرسومه بین قهوه خورا

من تاحالا مسموم نشدم اونم با قهوه😶 نشنیدمم

البته خب من مصرف میکنم اکثر صبحا با بدنم سازگار شده کلا

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
ببین عزیزم ما رفته بودیم شمال چون راهمون دور بود داداشم شب هم نخوابیده بود مدام قهوه میخورد بعد یهو ...

منم حس میکنم مسمومیت یا حساسیب باشه من سابقه ی  فشار عصبی دارم به قرص و آمپول آرام بخش حساسیت دارم .قهوه هم فکر کنم بهش حساسیت دارم که اینجور شدم.

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
منم حس میکنم مسمومیت یا حساسیب باشه من سابقه ی فشار عصبی دارم به قرص و آمپول آرام بخش حساسیت دارم . ...

آروم باش فقط تو هیچیت نیست و نمیشه نگران نباش 

به اعصابت مسلط باش 

زیاد با خدا صحبت کن 

آب زیاد بخور 

همین🙂