2777
2789

آب زیاد بخور 

قهوه هم زیاد خوردی هم ممکنه ناخالصی داشته باشه 

تو بیمارستان بخش اورژانس بستری بودم یه آقا همینطور شده بود اونم با سه شات فقط 

دستگاه بهش وصل بود پرستارا بهش میگفتن آب زیاد بخور بری دستشویی دفع شه

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آب زیاد بخور قهوه هم زیاد خوردی هم ممکنه ناخالصی داشته باشه تو بیمارستان بخش اورژانس بستری بودم یه آ ...

الان برگشتم از بیمارستان دکتر تازه کار بود آزمایش نوشت برام و نوار قلب گفت هیچی نیست برگشتم خونه ولی حالم طبیعی نیس

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
الان برگشتم از بیمارستان دکتر تازه کار بود آزمایش نوشت برام و نوار قلب گفت هیچی نیست برگشتم خونه ولی ...

نترس 

میفهممت 

اظطراب داری 

نوار قلب سالمه یعنی قلبت اوکیه

اون‌تپش و‌ اذیت از قلب نیست تو یکم ریتم قلبت تند شده 

اضطرابم بهت اضافه شده نترس دوستم

پرانول بخور

آروم باش

و آب آب آب

ب خودت فشار نیار فقط

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

نترس میفهممت اظطراب داری نوار قلب سالمه یعنی قلبت اوکیهاون‌تپش و‌ اذیت از قلب نیست تو یکم ریتم قلبت ...

شب نتونستم بخوابم یهو ضعف میکنم درحد غش کردن و تپش قلب و فشارخون خیلی بالا دوباره رفتم بیمارستان دیگه فوری بستری شدم سرم و...

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
شب نتونستم بخوابم یهو ضعف میکنم درحد غش کردن و تپش قلب و فشارخون خیلی بالا دوباره رفتم بیمارستان دیگ ...

مطمعنی قهوه ات خالص بوده

چون تازگیا قاطیش مواد مخدر میکنن

تو بیمارستانم میگفتن  حیلی داره ازی موردا زیاد میشه