2777
2789
عنوان

با پسری ک ماشین نداره میموندین

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 83 پست

چی میخواد بخونه؟؟؟

به نظر وقتت رو تلفش نکن 

اون چشمش دنبال درامد تو هستش 

وگرنه تو ۲۵سالگی میتونست یه جایی بزنه برای تراپی  و همزمان درسش هم بخونه 

ولی ایشون به ظاهر تن پرور هستن

بحث ازدواج نیس حتی همون دوستی‌..

خب دوستی و  وابستگی ممکنه باعث بشه آدم انتخاب اشتباه کنه و با طرف ازدواج کنه

پس دوستی هم نکن با شخصی که مث خودت تلاشگر نیست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل داشتن برای یه پسر ۲۵ ساله مهمترین چیزه . برنامه ای هم که گویا برای شاغل شدن نداره . باز روش بهتر ...

حرف ازدواجو ک میزنه ولی من ۲۴ سالمه سنی نیستم ک بخوام ده سال پای کسی بمونم دارم بیخیالش میشم ولی واقعا پسر خوبیه

من اینجوریم که مثلا همه رفیقام میبینن میگن چی دارن اینا ولشون نمیکنی ؟ نه اخلاق دارن پشتت حرف میزنن ...

خیلی اخلاق بدیه واقعا یه خورده خودتو دست بالا بگیر😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
حرف ازدواجو ک میزنه ولی من ۲۴ سالمه سنی نیستم ک بخوام ده سال پای کسی بمونم دارم بیخیالش میشم ولی واق ...

محترمانه تموم کن

با یکی که همکار خودته ازدواج کن اگر بعده ها قصد شو داری

چون شغل شما رو هم خیلی آقایون دوست ندارن و موافق نیستن

ولی اگر همکار باشین  هم و درکن میکنید و کنار میایین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب دوستی و وابستگی ممکنه باعث بشه آدم انتخاب اشتباه کنه و با طرف ازدواج کنهپس دوستی هم نکن با شخصی ...

۳ تا داداشش ووخواهرش پزشک و دندونپزشکن این پشت کنکور گیر کرده ولی فکر کنم امیدی بهش هست نمیدوونم...