2777
2789
عنوان

با پسری ک ماشین نداره میموندین

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 83 پست
۳ تا داداشش ووخواهرش پزشک و دندونپزشکن این پشت کنکور گیر کرده ولی فکر کنم امیدی بهش هست نمیدوونم...

ریسک نشدنشم بالاست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعار دوستان به درد رو بادکنک نوشتن میخوره

😂😂😂😂

بادکنک هم تحمل این حرف سنکینو ندارها و زودی زیر فشار کلمات میترکه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اگه واقعا میخواست درس بخونه همون روانشناسی رو به سمت روانپزشکی میخوند نه اینکه بخواد از صفر شروع کنه ...

روانپزشک یه پزشکیه که ۷ سال درس خونده بعد تخصص روانپزشکی گرفته مگ با روانشناس یکیه ک میگی روانشناس درسشو ادامه بده روانپزشک میشه اصن دو دنیای جداهستن

میگم درامدم ندارع خب

عزیزم درست حسابی بگو درآمد نداره ماشبن نداره چیه؟؟؟؟ن 

۲۵ سالشه نمیدونی چی ب چیه قبول نکن این همش ب امید فردای بهتر نشسته

تا حالا میتونست ی کاری برا خودش جور کنه بعد کنارش بشینه کنکورم بده

من بودم عمرا نمیموندم شما موقعیت اجتماعیت خوبه مستقل هم هستی موقعیت های خیلی بهتری برات پیش میاد

حالا دربهترین حالت ایشون پزشکی هم قبول بشه بعد ۷سال تازه مدرک عمومی میگیره تا بیاد زندگیشو راست و ریست کنه بتونه یه زندگی واست فراهم کنه یه ۱۰سالی رو باید به پاش بمونی

معتقدم اگه پسر زرنگی بود با همین مدرک روانشناسیش شروع به تراپی میکرد و یه پولی درمیاورد بالاخره

مهم ترین سرمایه یه دختر جوونیشه حواست باشه یوقت تلفش نکنی

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
قبول دارم ولی الان خیلی سخت شده هرچی ادم میدوعه نمیرسه

جریان ۱۲ ساله پیشه من عاشقش بودم ولی به معنای واقعی رنج کشیدم بی پولی کشیدم از خودم گذشتم تا درسشو خوند و الانم مدیر یه شرکت خصوصیه خداروشکر موقعیت اجتماعی خوبی داره

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

شوهر من تو 25 سالگی 

سه تا خونه و ماشین و دوتا بچه داشت

درسش هم داشت می خوند در حد دکتری

دوتا مغازه رو هم اداره میکرد و چندتا شاگرد داشت 

الان 32سالشه

نه تنها خانواده حامی هم نداشت بلکه توی سرش هم می‌زدند و جلوی پیشرفت ش رو هم می‌گرفتند....

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!