بابا دیگه خیلی شعاری بود همون کف خیابون قرار نیست که زندگیمونو شروع کنیم😂
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
موضوع، ماشین داشتن یا نداشتنش نیست. موضوع اینه که یه پسری تو این سن و سال چرا نباید یه شغل و درآمد ثابت داشته باشه. کنکور هم بهانست بنظرم. از مردای بیکار و بی عار خوشم نمیاد. حتی اکه دوسش داشتم، با همچین آدمی ازدواج نمی کردم. از اوناست که یه عمر باید ساپورتش کنی
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
من الان با کسی هستم ماشین نداره اما انقدر زحمت میشه سرکار میره، کار پاره وقت انجام میده تا بهترین رستوران منو ببره
سنش کم هست اما خب پول پس انداز داره خودش بدون کمک خانواده پس انداز کرده ، درسته همه چیز پول نیست اما باید با یکی باشیم همسطح خودمون باشه تا بتونیم باهاش بمونیم و بعد ها خواستیم با هم ازدواج کنیم
شغل داشتن برای یه پسر ۲۵ ساله مهمترین چیزه . برنامه ای هم که گویا برای شاغل شدن نداره . باز روش بهتر شناخت پیدا کن . اگه به فکر شغل تو این سن نیست ، کلا قصدی هم برای ازدواج نداره .