2777
2789

سلام دوستان من دوتا دندان نهفته داشتم از پایین، جراحی کردم

حالا دوتا دندان عقل بالا هم در حد سر سوزن دراومده و درد ندارم اما تو عکس کمی کج هست و داره زور میزنه که در بیاد

تو فکرش بودم یه کم دیگه که پایین اومد برم بکشم و جراحی نکنم چون خیلی درد کشیدم 

اما دکتر گفت باید جراحی کنم دیگه بیشتر از این در نمیاد

کسی مثل من بوده ؟ تجربه این چنینی؟لطفا راهنمایی کنید؟ جراحی کنم یا صبر کنم شاید در اومد

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

اره عزیزم دکتر راست میگه منم منتظر موندم در بیاد در نیومد این دندون عقلا نهفتس بزار جراحی کنه راحت شی

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

اره عزیزم دکتر راست میگه منم منتظر موندم در بیاد در نیومد این دندون عقلا نهفتس بزار جراحی کنه راحت ش ...

اها که اینطور😥مرسی که جواب دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستان دندان عقل منم مثل شما بود،البته ارثی هم هست

بالاخره منتظر شدم تا ۲۷ سالگی بالایی اا کامل دراومد همینطوری کج،که میرفت توی لپم،دیگه عادت کرده بودم ولی دکتر گفت بکش خلاص شو و چون درد جراحی دندان عقل نهفته را داشتم این  به نظرم خیلی راحت بود

بله منم سه تاشو جراحی کردم ...اگر دیر بری میزنه دندوناتو بهم می ریزه بالا خیلی راحته زود خوب میشه مخ ...

باز مرسی که گفتی بالا راحت تره ...خدا خیرت بده

باشه دیگه بریم ببینیم چی میشه فقط خاستم ببینم تجربه بقیه رو

داستان دندان عقل منم مثل شما بود،البته ارثی هم هستبالاخره منتظر شدم تا ۲۷ سالگی بالایی اا کامل دراوم ...

من راستش میخام ایشالله اقدام به بارداری کنم 

گفتم یوقت حین بارداری درد دراومدنش شروع نشه یا بعدش اذیت نکنه همین اول راحت شم

وگرنه بقول شما کشیدن راحت تره