2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لااقل پرستارى ,مامايى ,فيزيوتراپى,اپتومتريست , علوم ازمايشگاهى ,...

ولى شوخى مى کنم

من ديگه کشش ندارم ترجيح مى دم يه کاره خوب داشته باشم ,همين که سرگرم باشم

شما هم ارشد بگيرين قول مى دم موفق مى شين

خيلى از دوستاى من خوب کار مى کنن

اگه ارشد هم گرفتين کلاس مکس و رندر و...اينا هم انجام بدين موفق مى شين

خوبيه معمارى اينه که مى شه دفتر زد,موفق باشين

مهم همت ما ادماس ,کار هست مهم پشتکار و همته دوست خوبم ,شبت خوش

لااقل پرستارى ,مامايى ,فيزيوتراپى,اپتومتريست , علوم ازمايشگاهى ,... ولى شوخى مى کنم من ديگه کشش ند ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی،بهم انگیزه دادی،میشینم برا ارشد میخونم تابستونم میرم کلاس نرم افزار ایشالا که موفق بشم،شما هم ایشالا یه کار خیلی خوب پیدا میکنی و همیشه موفق باشی عزیزم 

تیکر به وقت سزارین

من رشتم معماریه و تا مقطع لیسانس خوندم. الان چن ماهی هست که مشغول به کارم در یک دفتر معماری و نرم‌افزار اتوکد تری دی مکس، پست پروداکشن، فتوشاپ و رویت بلدم علاوه بر کار در جایی که استخدام شدم به صورت مستقلم از طریق نرم‌افزارها کسب درآمد میکنم آموزش نرم‌افزارها بسیار مهم اگر نرم‌افزارهای معماری بلد باشی میتونی به راحتی کسب درآمد کنی و در دفتر معماری استخدام بشی اگر نرم‌افزارهای معماریو بلد نیستی میتونی از سایت آپادمی پکیج آموزش نرم‌افزارها رو تهیه کنی