2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا پارسال تدريس مى کردم دانشگاه ازاد و چون دانشجوى دکترى قرار بود بشم ,شايد هيئت علمى مى شدم ولى نشد که برم واسم حسرت شده خيلى تلاش

کردم,اخه از لحاظ خانوادگى يه مشکلى واسم پيش اومد فقط بارداريم نبود,چون بارداريو مرخصى مى گرفتم.ولى ديگه تا کار خوبى گيرم نياد دوباره درس نمى خونم

واقعا عاشق رشتمم،ولی این بازار کار هزار بار پشیمونم کرده،تازه دانشگاه آزادم خوندم ولی با معدل الف تموم کردم،ولی همش میگم حیف اونهمه پول که هدر شد

تیکر به وقت سزارین
من تا پارسال تدريس مى کردم دانشگاه ازاد و چون دانشجوى دکترى قرار بود بشم ,شايد هيئت علمى مى شدم ولى ...

یعنی با ارشدم کار خوب پیدا نکردین؟خودتونو بذارین جای من،جای من بودین چکار میکردین؟

تیکر به وقت سزارین

کلا رشته هاى مهندسى زياد شدن و بازار کار کم شده ولى تجربى خوبه,من اگه به 10سال پيش بر مى گشتم مى رفتم تجربى,نمى گم واسه رياضى کار نىس,ولى واسه افرادى خوبه که حامى دارن يا کار بلدن,واسه من که فنى نيستم بايد همون تجربى مى رفتم حيف

کلا رشته هاى مهندسى زياد شدن و بازار کار کم شده ولى تجربى خوبه,من اگه به 10سال پيش بر مى گشتم مى رفت ...

منم هزار بار این حرفو میزنم، شما چند سالتونه؟من 25

تیکر به وقت سزارین

اخه با ليسانس کار واسم بود ولى من ارشدم هم سراسرى خوندم ,کارايى که بهم پيشنهاد مى شد دوست نداشتم ولى تدريس خوب بود ,سرگرم بودم ,از طرفى نظام مهندسى هم خوبه

شوهرم شرکت داره ,پروژه هم بد نيس دارن,ولى من انگار بيشتر مى خواستم

چى بگم ,حقوق خواهرم که ازم 5سال بچه تره و خواهر ديگم ,که ليسانس و دندان پزشکن ,خيلى بيشتر بود,خواهرم 4سال ليسانس گرفت دانشگاه ازاد ولى سره کاره صبح و عصر تازه ,بهش قول رسمى هم دادن,ولى مى گه برم خارج بهتره

خواهر ديگم اندازه من درس خونده ولى واسه اون کار هست ولى من نه

يعنى کار هست ولى اونطور که اونا پول درميارن نيست

من معدل الف بودم از طريق سنجش بدون کنکور رفتم,ده درصد هر ورودى سهميه دارن,ولى سالى که ما بوديم بقيه که با کنکور قبول شدن ,اسکيس سراسرى و تهران بوده و موضوع کانسپتچوال بود بيشتر