2777
2789

سفید رنگ چوب چجوریه؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفید نمای خونه رو خیلی عوض میکنه،خونه قبلیم کابینتاش سفید طوسی بود خیلی قشنگ وشیک بود خونه الآنم رنگ ...

صفحه موندم سفید بزنم یا چوب

خوشبختی یعنی همین سه نفره بودنمون😍😍

من باشم کدهای چوب انتخاب نمیکردم دو سه سال دیگه خراب بشه کابینت پول داری عوض کنی؟چون این کد های چوب دوره ای ترند هستن بعد خراب بشه مجبوری کلا عوض کنی

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

صفحه موندم سفید بزنم یا چوب

یه چیزی شاید خنده دار باشه ولی برا من مهم بود،صفحه وقتی تیره باشه،رنگ چایی معلوم نمیشه😄 گردوخاک ولکه خیلی زود به چشم میاد،خونه الآنم کابینتاش رنگ چوبه و صفحه قهوه ای سوخته به امان اومدم از بس هرروز دستمال به دستم لکه آب..گردوخاک ..وریزترین چیزا معلوم میشه..

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
اون رنگ چوبی که انتخاب کردی برای کابینت کد داره ممکنه دو سه سال دیگه اون رنگ چوب نباشه

فک نکنم خراب بشه . خواهرم چند ساله داره مس روز اولشه

خوشبختی یعنی همین سه نفره بودنمون😍😍
فک نکنم خراب بشه . خواهرم چند ساله داره مس روز اولشه

اتفاق خبر نمیکنه ممکنم هست خراب بشه

من بخاطر خودت گفتم ضرر نکنی میتونی ترکیب سفید و چوب بزنی نوار دورش چوب صفحه اصلی سفید

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»