2777
2789

دکتر بهم آمپول گنارکس داد و گفت سه روز پشت سرهم نزدیکی داشته باشه بعد این سه روز که نزدیکی داشتم یجور حالت پریود گرفتم و سینهام درد گرفتن البته یه شب اینجور بودم الان زیر دلم درد میکن بع نظرتون گرفته ؟

تخمکت ازاد شده 

چیزایی ک گفتی علائم ازاد سازی تخمکه 

میدونم سخته ولی دلخوش به علائم نباش 

من تو این شیش ماه هرچی علائم بارداری ک فک کنی و داشتم ولی پریود شدم 

الانم سه روز مونده به پریودم چیزای ترش دلم میخواد ولی چون همسرم مشکل داره دکتر خیلی امید نداشت این ماه بگیره ،فک کنم پریودشم باز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم همسرم ضعیف

همسرم دوماه دارو مصرف کرد ازمایش داد بدتر شده بود به جا اینکه درمان بشه قبل مصرف داروها فقط کم تحرکی داشت ولی بعد مصرف دارو ها علاوه بر کم تحرکی تعدادشم کم شده بود 

همسرم دوماه دارو مصرف کرد ازمایش داد بدتر شده بود به جا اینکه درمان بشه قبل مصرف داروها فقط کم تحرکی ...

وا خوب ببرش یه دکتر خوبی خودت مشکل نداری 

هرشب عسل و سیاهدونه بخورین 

همسر شما با دارو درمان شد ؟

نه من فعلا دارویی مصرف نکرده این ماه خودم رفتم گفت فولیکول داری دوتا آمپول داد زدم گفت اگ این ماه باردار نشدی باید شوهرت آزمایش بده دوسال پیش آزمایش داد گفت صعیف