2777
2789

من با ی خانمی دوست بودم که این خانم دوست پسر داشت 

خب به طبع با این خانم درد دل میکردم و کلی حرف و اطلاعات از خودم داده بودم بهش امروز یهو فهمیدم کل حرفایی که من به این خانم گفتم دوس پسرش میدونه...یعنی سوتی داد و من فهمیدم نتونست بزنه زیرش

میگه گوشی منو هک کرده پسره دور از چشم من و به کل برنامه ها مجازی و پیامک و همه چی گوشیم دسترسی داره و خودش همه چی میدونست من فقط واسه اینکه دروغگو نباشم از دید طرفم بهش گفتم حرفای تو رو چون خودش میدونست

حالا سوال من اینه این خانم و آقا شهراشون متفاوته کلا هم تا الان همو از نزدیک ندیدن یعنی هیچ دسترسی نداشته اون مرد به گوشی دوست من حالا به نظرتون میتونه اینجور گوشی اونو واقعا هک کنه؟ اخه مگه میشه نه دسترسی به گوشی داشته باشه نه به خود دختره بگه بعد قایمکی هکش کنه و به همه چی دسترسی داشته باشه آیا ممکنه این مورد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من که خود دختره همه چیو واسش تعریف کرده 

هک کردن اونم راه دور کار هرکسی نیست 

شاید خود دختره رمز اینستاش یا حالا هر برنامه ‌دیگشو بهش داده باشه 

وقتی انقدر ریلکس میگه هکم کرده 

داداش مگه یارو هکره حتی هکرا نمیتونن دروغ میگه خودش تعریف میکرده از روزمرهگیاش برا اون اقا همراه حرف ...

میگه رفته پنج میلیون پول داده به هکر که هک کنه گوشی منو

من میگم مگه الکیه اخه بالاخره ی کدی لینکی ی چیزی نیازه مگه الکیه نمیدونم والا

شاید خود خانومه همه رو بهش گفته

منم نظرم همینه 

من مشکل ناباروری دارم و دنبال آی وی اف هستیم

جز همین دوستم از بین اطرافیانه اون جمع کسی نمیدونست این به دوس پسرش گفته دوس پسرش هم به گوشم رسید تو ی جمعی گفته برو کلیه ات رو بفروش خرج دوا درمونت کن خیلی زرنگی

هنوز به جمله فکر میکنم قلبم تیر میکشه 🙃

بنظر من که خود دختره همه چیو واسش تعریف کرده هک کردن اونم راه دور کار هرکسی نیست شاید خود دختره رمز ...

اینستا نه

میگفت کل گوشیم هک کرده یعنی پیامکاش برنامه ها مجازیش همه چی که تو گوشی هست این دسترسی داره مگه میشه اخه😐

سلام و عرض ادب. به نظر منم با توجه به اینکه خودم اینکارو انجام امکان پذیر نیست و خودشون همه رو تعریف کرده چون من با برنامه انی کنترل موفق به هک کردن شدم اما خیلی کوتاه باید به دستگاه مقابل دسترسی میداشتم ، بدون دسترسی نمیشد.