2777
2789
عنوان

به نظرتون من خوشی زده زیر دلم

386 بازدید | 30 پست

من اتاق عمل دانشگاه ارتش تهران قبول شدم 

اما می‌خوام نرم جون باید تعهد سی ساله بدم که هر جا ارتش میگه کار کنم چون شهر خودمم بیمارستان ارتش نداره هیچ وقت شهر خودم بر نمیکردن و از رشتم متنفرم از اینکه سی سال تو یه اتاق دل روده بدوزمو بشکافم بدم میاد

ولی از یه طرفم یه عالمه حقوق مزایا داره میتونم برم یه شهر بزرگ مستقل شم با وامش میتونم برا خودم ماشین بخرم بعدش خونه سازمانی بهم میدن اگه نرم سال دیگه از کنکور محرومم باید شهر خودم روانشناسی یا زبان  بخونم(که دوسش دارم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بورسیه خود ارتشه سی ساله

اگر جای تو بودم و قصد مهاجرت نداشتم قبول میکردم همین رشته رو ادامه بدم چون امنیت شغلی داری و بیکار نمیشی و مزایا داره خودت بهتر میدونی. 

پزشک کوچولو🩺📚

میدونم ولی اصلا پرستاری دوست نداشتم

علوم‌آز و اتاق‌عمل و هوشبری و.... تیپ۲ دولتی قبول میشدی البته این رشته که قبول شدی هم خوبه مزایای زیادیم داره و تهرانم هست عالیه به نظرم

پزشک کوچولو🩺📚

تصمیم سختیه واقعا نمیدونم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

به نظرت روانشناسی و زبان آینده داره؟ اگه داره بخون

نه می‌خوام بعدش کنکور بدم حس میکنم دوسال زجر کش بشم بهتره از اینه که سی سال صبح که پا میشم برم سرکاری با تموم وجودم ازش بدم میاد شایدم دارم تصمیم اشتباه میگرم 

ا