سلام دوستان دختر من چهار ماهشه شیر کمکی هم میخوره چند وقتیه که وقتی شب شیر میخوره تا ساعت ۶ و ۷ صبح دیگه بیدار نمیشه شیر بخوره نگرانم میخوام ببرمش دکتر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوشبحالت که از نخوردن شیر شب نگرانی منم از زیاد بیدار شدن شبش و اینکه هر چند دقیقه بیدارم میکنه شیر بخوره در عذابم
عزیزم ولی بدون خوردن شیر شب برای بچه ضرر داره بهتر که اینطوره
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
واقعا نمیدونستم ضرر داره ... البته بهم میگفتن سیره که بیدار نمیشه اگر گرسنه باشه بیدار میشه
اره گلم شیر شب تمام دندونای بچه رو پوسیده و خراب میکنه و علاوه بر اون خودت و بچه هر دقیقه بیدار بشین در عذابید
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.