عقدم هفته دیگه مادرشوهرم پنج روز روزه داره راهشون هم از خونمون دوره دوساله پنج روزشم میرم ولی انگار خیلی برام دیر میگذره روحم خسته میشه شوهرمم ساعت پنج ازکارمیاد یه خواهرشوهرم دارم که همش درس میخونه اینروزا حوصله خودمم ندارم چیکارکنم که نرم ؟یا حداقل یه روز دوروز شو به شوهرمم نگفتم گفتم قبول نمیکنه
خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکرتولد یکسالگی گل پسرم .
حالا دو سه روز اول بگو حالم خوب نیست بگو بهتر شدم روزای بعدشو حتما میام .
دروغم نگفتی حالت بده دیگه
ولی یکی دو روز بری خوبه اخر ماه صفره ثوابم داره
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکرتولد یکسالگی گل پسرم .
وااااا برو ببخش یه چی بگم بدت نیاد چرا از آدم فرار میکنی برو و خودی نشون بده ناسلامتی عروس اون خانوا ...
از کسی فرار نمیکنم خسته میشم تازه همه فامیلاشونم یه جوری رفتار میکنن اخه باهاشون زیادرفت وامد نمیکنن وقتی ادمو میبینن یه جور قایمکی نگاه میکنن باور کن ادمی نیستم که خودمو بگیرم ولی چند بار شنیدم که میگن خودشو میگیره مثلا من اگه عروس خالمو ببینم خودم میرم پیشش باهاش میگم میخندم ولی دخترخاله های شوهرم منو که میبینن فقط یااز دور یا قایمکی نگام میکنن این چه رفتاری نه فقط اونا همشون
بخدا از خودم تعریف نمیکنم ولی گاهی اوقات فک میکنم حسودی میکنن خب وقتی اونجا اونارو میبینم بدم میاد که برم
خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏