2777
2789
عنوان

روزه خونه مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 16 پست
روضه منظورته؟از منه با تجربه به تو نصیحت کاری رو که دوست نداری انجام نده نزار توقع هاازت با لا بره ، ...

بخدا وقتی هم که میرم فامیلشون اصلا نمیان پیشم فقط یه نگاه های عجیب غریبی میکنن خب ببین منم انتظار دارم اونا بیان پیشم حرف بزنن همش فک میکنن من خودمو میگیرم مادرشوهرو خواهرشوهرمم پیش اونا میرن منم این وسط تنها میمونم تااااا ساعت پنج که شوهرم برگرده انگار میخان ادمو راه ندن راسش ازشون بدم میاد من خودم طرف خانواده مامانم وبابامم عروس های عمم وعروس خالمو که میبینم کلی باهاشون میگم میخندم  رفتارشون خیلی بده 

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
بخدا وقتی هم که میرم فامیلشون اصلا نمیان پیشم فقط یه نگاه های عجیب غریبی میکنن خب ببین منم انتظار دا ...

عزیزم بهت گفتم کاری رو بکن که راحتی،اصلا فک نکن کسی ناراحت بشه،شاید دوست نداشته باشی بری،گله کردن بگو نتونستم بیام،منم روزای اول سعی میکردم بسم عروس خوبه همه جا میرفتم با مادر شوهر خواهر شوهرم،فک کنم ساعت ها از این مغازه به اون مغازه ،زبون نداشتم بگم نمیام.الان خیلی پشیمونم ،اینقدر حرص میخوردم که دست چپم درد میگرفت،الان عاقل شدم،

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.