2777
2789
عنوان

کیاشوهرشون دیر میادخونه؟😳

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 56 پست

منم الان زنگ زدم گفت تا ده میام خیلی اعصابم خوردشددوستندارم دیربیادهمیشه هفت خونه اس چیکارکنم

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم دير مياد يازده  يازده و نيم  ديگه مغازه دارا همينن ديگه  بايد ساخت

بازشوهرتون صبح دیرمیره.شوهرم صبحام ساعت7.5میره.حالا بعداین تعطیلات رسمیم میرن.نزدیکای عیدم که جمعه ام میره

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

من همسرم ۱۰ میاد و جمعه ها هم میره سر کار فقط جمعه رو زودتز میاد 

هیچ خریدای خونه رو خودم میرم اینجوری یک دو ساعتم میپره تا ۱۰ میخوابم 

۴ پامیشم برا گذاشتن شام و این حرفا 

چند تا برنامه مورد علاقه ام میبینم 

بخواد راه بیافته زنگ میزنه منم برنج میزارم دم بکشه و چایی اماده میکنم شام میخوریم نیم ساعت میحرفیم و بعد هم زود میخوابن که ۶ باید بیدار شه

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
من همسرم ۱۰ میاد و جمعه ها هم میره سر کار فقط جمعه رو زودتز میاد  هیچ خریدای خونه رو خودم میرم ...

برات عادی نمیشه هر روز کارتکراری؟؟؟من خیلی اعصابم خوردمیشه

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

من خسته شدم ساعت 11:30دقیقه میاد روزایی که بعد از ظهر کاره شبکاریاشم که اصلا نیست شبش تازه دوشیفت هم میره تنهام خسته شدم دیگه اَه گندش بزنه این کار که هم مریضش کرده هم من تنهاییباید بکشم همه زندگی رو خودم باید بچرخونم 

الان خبر داده فردا یک ظهر میره تا فردا صبح اعصابم خورده

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
منم شوهرم مغازه داره شب ساعت یازده و دوازده میاد.خیلی سخته تنها تو خونه.بعضی وقتا شادم بعضی وقتام مث ...

دقیقامثل من