2777
2789
عنوان

کیاشوهرشون دیر میادخونه؟😳

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 56 پست
خوشبحالت بازخیلی خوبه.من دردم اینه تواین شهرغریبم.هیچکسوندارم.تنهاییم خیلی بیرون نمیرم دوس ندارم.انش ...

مرسی گلم انشالله

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...
نه خیلی جدی دنبال کارم بخاطراون گفتم بذارم بعدپیداکردن کارکه نصفه نمونه.اخه یدفه رفتم ول کردم وزنم ب ...

باشگاه خیلی رو روحیتون اثر میذاره من گذاشتم ماه صفر تموم شه حتما میرم

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از وقتی باردار شدم و هزینه ها رفت بالا شوهرم بعد شرکت میره آژانس شب دوازده به بعد میادصبحم ساعت هفت میره .

الانم که بچه دنیا اومده تازه خرج بیشترم شده😣

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

مجبورن خوب 😣

😥😥😥

بعضی وقتها دلم واسش میسوزه 

ولی این زندگی ای که من دارم اصلا شبیه زندگی نیست  والا

دیگه بهش گفتم ماشینتو عوض کن بدش دست من 

خودمم بی عرضه ام تازه میخوام گواهینامه بگرم مگر اینکه با مسرمبریم بیرون یکم بچرخیم هوام عوض شه.

جوونیم گذشت تموم شد😐هیچی به هیچی

همسر منم کارمنده ولی 8:30 شب میرسه خونه.

بعدشم اونقدر از ترافیک خسته س که خوابالو و غرغرو میشه. زود شام میخوره و میخوابه.

کلا 3 ساعت میبینمش در شبانه روز.

خیلی مشکل داریم سر این قضیه.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
مگه کارش جیه ؟چرا انقدر دیر؟

پزشكه عزيزم،صبح دانشگاه ،عصر هم ٣ تا بيمارستان ميره مريضاش و ويزيت ميكنه روزاي زوج هم بعد بيمارستان ميره مطب تا ساعت ٢ تقريبا مطبه😢

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
بااين وضع بحران اقتصادي بيچاره ها مجبورن يه روز نرن ياكم كاري كنن خيلي پيامدهاي بدتري داره

دقیقاشوهرمنم بخاطراین زیادمیمونه حالا گاهی بازم کم میاریم بااینکه هیچکدوممون ولخرج نیستیم فقز بخاطرقسط وقرعه کشی

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
بیایید پیشنهاد بدیم به هم که تو این وضعیت که شوهرامون دیر میان خودمون چطور مدیریت کنیم موافقید؟

آره موافقم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
خیلی سخته  نه عید داریم نه روز جمعه حتی عاشورا تاسوعاهم کار میکنه پریشب ۳اومد ۶رفت😐😐😐ساعت ...

بیچاره ها ادم دلشم میسوزه حرفی بزنه نه خواب دارن نه خوراک شوهر من روز میشه سه ساعتم نمیخوابه

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁