2777
2789
عنوان

کیاشوهرشون دیر میادخونه؟😳

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 56 پست

شوهرمنم ۷ صبح میره   گاهی ۹ گاهی ۱۰ یازده تا دوازده 

بعضی وقتا میخوام خفش کنم  

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
برا من تابستونا صب ساعت ۷ میره شب ساعت ۱ میاد الان صب۸ شب ۱۰

چیکارمیکنی تنهایی توخونه؟؟بچه داری؟

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت تعطیلیا خونه نیست کم پیش میاد حتی عید نوروز سال تحویل هم خونه نیست الان میخوام بزنمشششسشس

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
چیکارمیکنی تنهایی توخونه؟؟بچه داری؟

نه هر روز میرم خونه مامانم یا باهم بیرون میریم کلا یه جا نمیشیننم😁 ولی باردارنمیشم که😔

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...
هیچ وقت تعطیلیا خونه نیست کم پیش میاد حتی عید نوروز سال تحویل هم خونه نیست الان میخوام بزنمشششسشس

منم بابام اینطوریه عیدو 13بدرچهارشنبه سوری همیشه آماده باشه.الانم شوهرمم اینطوری😣😣

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
برات عادی نمیشه هر روز کارتکراری؟؟؟من خیلی اعصابم خوردمیشه

چرا عادی نمیشه عزیزم گاهی دارم باهاش حرف میزنم اصلا خوابش میبره بعدم خودم با خودم کلب گریه میکنم ولی خب چاره چیه مجبوریم اگه قصدمون پیشرفته باید بسازم

باشگاه نمیرین؟

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

منم خستم.حوصلم سر رفته.شوهر من ک کارمندم هست ولی صبح ۶ و نیم میره گاهی سه  گاهی پنج گاهی هفت میاد.واقعا از تنهایی و بیکاری دیوانه شدم.البته پسرم هست ولی کوچولوئه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
نه هر روز میرم خونه مامانم یا باهم بیرون میریم کلا یه جا نمیشیننم😁 ولی باردارنمیشم که😔

خوشبحالت بازخیلی خوبه.من دردم اینه تواین شهرغریبم.هیچکسوندارم.تنهاییم خیلی بیرون نمیرم دوس ندارم.انشاءالله زود باردارمیشی عزیزم

چرا عادی نمیشه عزیزم گاهی دارم باهاش حرف میزنم اصلا خوابش میبره بعدم خودم با خودم کلب گریه میکنم ولی ...

نه خیلی جدی دنبال کارم بخاطراون گفتم بذارم بعدپیداکردن کارکه نصفه نمونه.اخه یدفه رفتم ول کردم وزنم بالارفت میترسم بازبرم ول کنم

منم خستم.حوصلم سر رفته.شوهر من ک کارمندم هست ولی صبح ۶ و نیم میره گاهی سه  گاهی پنج گاهی هفت می ...

بازمشغولت میکنه خداحفظش کنه.

خیلی سخته  نه عید داریم نه روز جمعه حتی عاشورا تاسوعاهم کار میکنه پریشب ۳اومد ۶رفت😐😐😐ساعت ...

من موندم خودشون این انرژی روازکجامیارن؟؟؟

من همه اش با دخترم میریم بیرون یا تو خونه کارتن میبینیم صبحها هم که دخترم میره مهد منم تو کارگاهم هستم

تو شهر خودمم اما سال به سال هم کسی درم نمیزنه زنده ایی یا مرده 

دوماه تمام صبح ساعت 5رفت ساعت 12شب اومد خدا رو شکر خودم از پس همه کار برمیام وگرنه نه خونواده خودم گفتن کاری چیزی لازم نداری نه خانواده اون

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
خیلی سخته  نه عید داریم نه روز جمعه حتی عاشورا تاسوعاهم کار میکنه پریشب ۳اومد ۶رفت😐😐😐ساعت ...

من این لحظه ها میخوام بزنمش