2777
2789
عنوان

عزیزدلم ما هنوز فراموشت نکردیم

1237 بازدید | 31 پست

هنوزم هرروز برات گریه میکنم مثل همین الان... هنوزم با یادآوری رفتنت گریه امونم نمیده... هنوزم وقتی لحظه های توی بیمارستان یادم میاد ،دردهات ،بی قراری هات،دلم میخواد بمیرم... اینکه سرطان  حتی به تو فرصت نداد باهاش بجنگی و تورو از بچه های کوچیکت و ما گرفت هنوزم هرروز و هرلحظه مارو عذاب میده...

اینکه ما بدون تو زنده ایم نفس میکشیم هم مارو عذاب میده...

خیلی ناباوارانه رفتی ... 

اینکه چطور تونستیم تورو بسپریم به خاک ....

دیگه این دنیا به درد نمیخوره 

روحت شاد مهربونترین مامان دنیا

فداکارترین همسر دنیا 

و بهترین عروس دنیا

برای شادی روحش اگر دوست داشتید صلوات بفرستید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما درست نخوندین....من خواهرشوهرم

داشتم تک تک تاپیکاتو میخوندم...

با خودت چیکار میکنی دختر ، بسه دیگع خودتو نابود کزدی☹️

سرنوشت این طور رقم زده دیگه...

یه فامیل داشتیم زن و شوهر با هم تصادف کردن مردن و چند تا بچه کوچیکشون خونه بودن و بی پدر مادر شدن...

الحمدالله بچه های داداشت حداقل سایه پدربالاسرشونه ، عمه خوبی مث تو دارن، خاله دارن، مادربزرگا...

همه هواشونو دارن...

انقد غصه نخور دیگه کاریه ک شده و نمیشه زمانو ب عقب برگردوند..

سه چار ماهه همش داری اشک میریری و تاپیک میزنی. کی میخای برگزدی به زندگی خودت؟

داشتم تک تک تاپیکاتو میخوندم...با خودت چیکار میکنی دختر ، بسه دیگع خودتو نابود کزدی☹️سرنوشت این طور ...

شاید باورتون نشه پیر شدم لاغر شدم چشام گود رفته موهام سفید شده درونم پراز غم و خشمه ... از زندگی سیرم . اوضاع خوب نیس بچه ها بهونه میگیرن برادرم مریض شده... مگه میشه اینارو دید و ب زندگی برگشت