2777
2789
عنوان

عزیزدلم ما هنوز فراموشت نکردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا از این حال در بیا؟

خونت نزدیک خونه داداشته؟ زیاد میبینی بچه های داداشتو؟

الان مراقبت از بچع ها با مادرته؟

بابای بچه ها باید قوی باشه، بچه رو ببره پارک، سینما، خرید

یه بابای مریض و افسرده یا عمه روحیه داغون ب چه درد بچه ها میخوره...

تو رو خدا همه تون ب زندگی برگزدین🙏

بسه دیگه چند ماه گذشت...

تو رو خدا از این حال در بیا؟خونت نزدیک خونه داداشته؟ زیاد میبینی بچه های داداشتو؟الان مراقبت از بچع ...

هفته ای یکبار میبینمشون نزدیک نیستم... زندگیمون عوض شده هیچی سرجاش نیست هیچکی حالش خوب نیست.بچه ها دلتنگن و پارک و هدیه و اسباب بازی و هرررررچیزی ک بگی آرومشون نمیکنه

الهی بگردم برای این بچه ها اشکم در اومد الان چطورن بهترن؟ تورو خداااا زیادبغلشون کنید

کوچیکه بشدت دلتنگه اجازه نمیده بهش محبت مستقیم کنیم یکسره جیغ و داد و بهانه و ابراز دلتنگی...عمه بمیره براش شبا تو رختخواب اشک میریزه میگه مامانمو میخوام... هرشب....

۴۲سال سرطان خون متاسفانه

خدابیامرزتش،،،الحمدلله عمه خوبی دارن ،،پناهشون بر خدا،،،،شما هم پیششون گریه و بی تابی نکنید تا دلتنگیشون بیشتر نشه،،،خاک مهر رو سرد می‌کنه زمان میگذره و کم‌کم فراموش میشه اما این بچه ها هستن ک نیاز به شما دارن و باید حمایت بشن ک خداروشکر اینطور ک مشخصه شما خوبین 

سلام خوب هستید توروخدا پیاممو خوندید جواب بدید شما احساس گیجی وسردردتون خوب شده؟

سلام نه عزیزم گاهی یهویی میگیره هفته ای یکبار گاهی دوهفته ای یکبار گاهی سه روز درمیان.من ام ار آی سر گرفتم دیگه زنداداشم فوت کرد نرفتم ببینم جوابش چیه.راستش میگم بذار هر دردی دارم نفهمم