2777
2789

من یک سال و نیمه ازدواج کردم خونه پدر مادر جفتمون شهرستان ولی ما ساکن تهران هستیم. شوهرم به خاطر شرایط کاریش نمیتونه هر ماه بیاد شهرستانمون البته نزدیک تهران ۳ ساعته کلا‌. ولی من واقعا اگه ماهی یکبار خانوادمو نبینم دق میکنم چون تک فرزندم‌. حالا خیلی خیلی جدی باهام امشب دعواش شده میگه منو گذاشتی رفتی. من فردا برمیگردم خونمون ولی اخه چیکار کنم؟ ماهی یکبار معمولا باهم دیگه میایم ولی گاهی که طول میکشه خودم دو سه روزی میام پیش خانوادم خیلی ناراحت میشه. میگه من دوست ندارم یک شبم زنم تنهام بذاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم از طرفی سخته از طرفی تو وقتی ازدواج کردی قطعا خبر داشتی طرف داره میره تهران و شرایط قبول کردی پس جای شکایت نداری 

مادر خودمم ۳۰ ساله جای دوره هر ۵_۶ ماه میره خونه مادر پدرش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یکم تحمل کن باهمدیگه هر ماه بری و برگردین.....بنظرم از حرفش ناراحت نشو دوست داره که دوریتو نمیتونه ت ...

هرماه باشه عیب نداره ولی گاهی طول میکشه مثلا این سری داشت میشد دو ماه

چی بگم از طرفی سخته از طرفی تو وقتی ازدواج کردی قطعا خبر داشتی طرف داره میره تهران و شرایط قبول کردی ...

اخه من تک فرزندم حتی خانواده خودشم میگن حق داره تند تند خانوادشو ببینه ولی شوهرم زیر بارنمیره

الان که شده فضای مجازی و تصویری

با خودش برو و بیا 

قبلا مامانم بابامو جا میذاشت میرفتیم خونه دایم و. مادر بزرگم بعدها فهمیدیم پدرم چه کارای کرده و میکنه 

فک کن یه مرد 60ساله 

حالا شوهر شما جوانتر و پر دورشون ادمه پس تنهاش نذار