2777
2789

داشتم تاپیک خانمی که از شوهرش خیانت دیده بود و داشت از غم این اتفاق زار می زد رو می خوندم...

به معنی واقعی کلمه حالم بهم خورد از بعضی از زنا... چطور انقدر خیانت یه مرد رو کوچک جلوه می دید؟؟؟ 

طرف داشت تو پستای تاپیک زار میزد.. بعد یه سری ناقص العل اومده بودن نوشته بودن شورشو نیار... بچه داری تو... به خاطر بچه ت باید ببخشی بزرگش نکن... خیانتش جسمی بوده عاطفی نبوده که داری انقدر بزرگش می کنی...

انسان نیستید واقعا؟؟؟ از کارما نمی ترسید؟؟؟

خداشاهده هنوز یادمه یه خانمی قبلا تاپیک زده بود که به زنداداشم شک کردم نکنه داره خیانت می کنه به داداشم..

تو پستا همون زن ها داشتن به اون زن بیچاره که خواهر شوهرش فقط بهش مشکوک شده بود رسما حکم سنگسار میدادن!!!

اصلا مردی هست که زن خائن رو ببخشه که اینا این طوری دارن سنگ مرد خیانتکارو به سینه می زنن؟؟؟

به مرد می رسه عقل این زنا از کار می افته آيا؟؟؟؟

واقعا من بعد خوندن اون تاپیک به این تیجه رسیدم که از ماست که بر ماست...

مردا نقش چندانی در خواری و بدبختی ماها ندارن وقتی ما خودمون پشیزی برای هم ارزش و عزت قائل نیستیم...

به امید روزهای خوب و دور از تبعیض های ناراحت کننده...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

گاهی نظرات اینجا خیلی عجیبه

و نظر شما در مورد عقل زن هم بعلاوه نظر اون کاربرا در مورد خیانت جز همون نظراته.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نود درصدشون زن نما هستن.ب همجنسات توهین نکن.

دلم گرفت اصلا

هی می گم با همچین ادمایی دارم تو یه کشور زندگی می کنم؟؟؟

خدایا...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

به امید روزی که زن کنار زن باشه نه اینکه دشمن هم جنس خودش

متنفرم از خیانت و خائن کفتار صفته اما همینان که یه عمر تو گوش ما خوندن که اگه مرد خیانت کنه ، زنش کم گذاشته و مقصر نیست و ذات مردونشو دنبال کرده

اما اگه زن خیانت کنه جن.ده و هرر.زه است 

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
گاهی نظرات اینجا خیلی عجیبهو نظر شما در مورد عقل زن هم بعلاوه نظر اون کاربرا در مورد خیانت جز همون ن ...

من هم درباره همونا نظر دادم با امثال زن هاب فهمیده کار ندارم..

البته عزیزم مردابیشتر پشت همومیگیرن زنامعمولا زیرپای همومیکشن

دقیقاااا

منظورم دقیقا همون بود

کلا تاپیک خیانت نمیخونم

نظر هم نمیدم

چون این مدل تاپیکها ب خیلی چیزا بستگی داره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
دلم گرفت اصلاهی می گم با همچین ادمایی دارم تو یه کشور زندگی می کنم؟؟؟خدایا...

آرع هستن آدمای بدبختی ک تفکرات قدیمی دارن کلا مردا رو خدا میبینن.اما ن انقدر ک توی این سایت هست.بارها مچشون رو گرفتن

من زیاد دیدم مردا خیانت زنشونو بخشیدن اون تاپیکم با دقت میخوندی نوشته بود تصمیم به جدایی نداره بچشم به خاطر مشکلات اخیر لکنت زبان گرفته همه سعی داشتن آرومش کنن چون موندنو انتخاب کرده بود اگه خیانت مرده رو بزرگ جلوه میدادن و اون خانمو نسبت به زندگیش دلسرد تر میکردن چه مشکلی رو حل میکرد؟همه میدونیم خیانت چه آسیبی به روح و روان یه زن میزنه ولی برای کسی که تصمیم داره به زندگیش با اون مرد ادامه بده بهتره که کمک کنیم که ببخشه و آروم بشه

البته عزیزم مردابیشتر پشت همومیگیرن زنامعمولا زیرپای همومیکشن

قبول دارم.اما دیگ حق دادن ب خیانت مردها کار زن نیست‌.هیچ زنی ب نر خائن حق نمیده مگر اینک عقل درست حسایی نداشته باشه