2777
2789
عنوان

حقه که می گن زن ناقص العقله بعضیامون واقعا ناقص العقلن

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 23 پست
دقیقاچون هرکسی بسته به موقعیت خودش بایدتصمیم بگیره چی درسته

بله درسته

چون کسی شرایط زندگی طرف رو نمیدونه

شاید بگیم طلاق اشتباه باشه

شاید بگیم ادامه بده اشتباهتر

پس نظر ندیم بهتره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
قبول دارم.اما دیگ حق دادن ب خیانت مردها کار زن نیست‌.هیچ زنی ب نر خائن حق نمیده مگر اینک عقل درست حس ...

والامن خیلی شنیدم که همین زنامیگن میگن حتماواسه شوهرت کم گذاشتی رفت بایکی دیگ ولی تاخیانت زنومیشنون میگن چ زن کثیفی بودبچه هاشوشوهرشوول کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی حرفات برعکسه تاپیک های خیانت که میری فقط جرات داری به اون خانم بگو اگه امکانش هست شوهرتو ببخش چنان خانما جبهه میگیرن و بد و بیراه بهت میگن و حتی بهت میگن خودتم خاعنی 

ولی در کل ربطی به خانم و اقا نداره و جنسیت نداره هم اقایون خیانت میکنن هم خانما

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند

ابجی حرفات برعکسه تاپیک های خیانت که میری فقط جرات داری به اون خانم بگو اگه امکانش هست شوهرتو ببخش چ ...

شما بفرما برو تاپیک پر بازدید امروز موضوع خیانت رو بخون...

ببینید حرفای من درسته یا شما...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

والامن خیلی شنیدم که همین زنامیگن میگن حتماواسه شوهرت کم گذاشتی رفت بایکی دیگ ولی تاخیانت زنومیشنون ...

نود درصد اینا مردن با کاربری زن میان.صد بار مچشونو کاربرای اینجا گرفتن.واس همین میگم زن نما هستن.

نود درصد اینا مردن با کاربری زن میان.صد بار مچشونو کاربرای اینجا گرفتن.واس همین میگم زن نما هستن.

توواقعیت هم دیدم البته که خیانت کلاکارکثیفیه ومرد وزن نداره ولی واقعیت مرداخیلی راحت اززیرش درمیرن ومعمولاهمه چیو ازچشم زنش میبینن

شما بفرما برو تاپیک پر بازدید امروز موضوع خیانت رو بخون...ببینید حرفای من درسته یا شما...

شایدم حق با شما باشه ولی کم نیس خانم هایی که خیانت کردن و شوهرشون  بخشیده

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند

اولا که عنوان تاپیکتون اصلا درست نیست و توهین به همه خانم هاست

دوما نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید 

استارتر اون تاپیکم تصمیمشو خودش گرفته بود

وقتی از قهر از خونه پدر برگشته خونه شوهر یعنی چی ؟ 

یعنی دارم سعی میکنم ببخشم

یکی طلاق میگیره 

یکی میبخشه

یکی هم مثل شوهرش خیانت میکنه 

بخشیدن کجاش عجیبه؟!

به ظرفیت وجودی آدما بستگی داره

ضمنا داره میگه شوهرم توبه کرده

حتی برای بدترین گناه مثل قتل عمد خدا مسیر توبه گذاشته (آیه اعدام و قبل و بعدشو کامل بخونید)

بعد داره میگه شوهرم پشیمونه

هر چی شرط و شروط خانوم گذاشته شوهر بی بحث قبول کرده

خونه به اسمم بزن و...

یعنی داره سعی میکنه نشون بده پشیمونه

وقتی از خونه پدرش برگشته

وقتی میگه بچه دارم

یعنی ته دل خودشم هنوز با طلاق کنار نیومده 

بعد ما راهنماییش کنیم بگیم برو طلاق بگیر ؟

حالا که نگفتیم شدیم ناقص العقل!

زندگی ها فرق میکنه

نمیشه یه نسخه واسه همه داد

همه شرایط طلاق و جدایی ندارن

به زندگی بعد از طلاقم باید فکر کنی

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید