2777
2789

تاپیک قبلیمم یکم توضیح دادم اومد نشست رو شونه شوهرم نمی‌رفت. آوردمش خونه بنظرتون چقدر طول میکشه بهمون عادت کنه؟راستش تازه یکم تو خونه چرخید اومد رو شونمون و داشتیم غذا می‌خوردیم یکم نون و کنجد خورد نشست رو شونه من گوشواره مو هی نوک میزد تو دهنش بود ترسیدم گاز بگیره ب شوهرم گفتم بگیرش وقتی اومد بگیرتش زود جبهه گرفت بیشتر نگران شدم نکنه یدفعه ب بچم آسیب بزنه؟ ینی چقدر بگذره بهمون عادت میکنه گاز نگیره؟ اگه ولش کنم تو حال بچرخه باز خودش میره تو قفس ینی؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کن ببین حرف نمیزنه . بهش بگو بدو بیا . ببین تکرار میکنه ؟

حرف نمیزنه اصلا. تخمه پوست میگیرم میبرم جلوش میگیره ازم. تو قفس

عروس هلندی ها اکثرا با مردها زیاد جور نمیشن واسه همین ترسیده نه بابچت کاری ندارن ولی اگه گوشواره ای چیزی داره ممکنه بکشه یا یهو بشینه روسرش بترسه 

فردا براش ارزن واینا بخر بهش بده یا اگه حوصله نگهداریشو نداری بده به کسی دیگه که علاقه داره 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
نه باهاتون دوست شده نگران نباشين اگه اذيت نشه كسيو گاز نميگره بعدم مگه گازش چقد محكم ميتونه باشه

امروز وقتی رو شونه شوهرم نشست خواست با دست بگیرتش ی جوری گاز گرفت دستش ی کوچولو زخم شده. برای ما دردش زیاد نیست من نگرانیم واسه بچمه ک می‌ترسه سه سالشه. میترسم بره رو شونه بچم اونم بترسه فرار کنه یا چی بعدم پرنده گازش بگیره

عروس هلندی ها اکثرا با مردها زیاد جور نمیشن واسه همین ترسیده نه بابچت کاری ندارن ولی اگه گوشواره ای ...

من دو هفتس آوردم اصن باهام دوس نمیشه هرچی میرم سمتش حالت حمله میگیره🥲

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

اگه میخای نگهداری براش حتما دان مخصوص عروس هلندی بخر 

میوه و سبزیجات و حبوبات پخته شده و گندم براش بده

( نون ضرر داره ، نمک ، شکر ، روغن ، ادویه ، شکلات ضرر داره ) 

هر سوالیم داشتی از خودم بپرس 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

عروس هلندی ها اکثرا با مردها زیاد جور نمیشن واسه همین ترسیده نه بابچت کاری ندارن ولی اگه گوشواره ای ...

ن اتفاقا دلمون میخواست بخریم همین چند وقته. یهویی امروز دیدم این اتفاق افتاد اصن خیلی ذوق کردیم