2777
2789

متاسفم برای دوستت 😒

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!
چراترور ؟!!ولی خدایی جای دیگه همچین چیزی رو نگو خواهر خیلی خنده داره جایی هنوز قرص پسر نمیفروشن

منم نگفتم ميفروشن...

جواب سوال ايشون براي منم بديهي بود ولي خوب براي استارتر سوال بود، اگه نبود نميپرسيد، فكر ميكنم سوال ادما هر چقدرم به نظر ما خنده دار باشه براي خودشون سواله و يه جواب داره اره يا نه، من شخصا ترجيح ميدم جواب بدم به جاي مسخره كردن يا ابراز تعجب از ندونستن استارتر

شما مختاري هر جور كه ميخواي جواب بدي

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان من پارسال شنیدم یکی از فامیلامون میگفت فلان دکتر مادر جنین یکماهه رو امپول میزنهکه به احتمال زیاد پسر بشه من چون دوسش دارم نمیخام دوباره ناشکری کنه اخه قصد سقط داشت چون نفهمیده وباردارشده میگه ایکاش قبلش رزیم پسر زایی گرفته بودم منم خیلی بهش گفتم ناشکری نکن انشاءالله سالم باشه کافیه

عزیزم به نظرم این تنها مساله ایه که نمیشه علاقه رو در نظر گرفت چون فقط دست خداست. یعنی چون یکی دختر ...

نه اصلا منظورم دور انداختن بچه نبست منظورم علاقس خوب چی میشه که پسر بخواد من خودم دوست داشتم دختر داشته باشم موهاشو بلند کنم لباسای خوشگل بپوشونم ولی دختر ندارم دوتاشم پسره و روی تخم چشمم بزرگشون میکنم

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  

واقعا نمیدونم چی بگم 

هروقت این قضایای پسر شدن رو میشنوم تا 1روزحالم بد میشه 

اه 

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!
سوال شما هم خیلی غیر عقلانی هست  واقعا  تعجب کردم  خودتون سوال رو بخونید ... جنسیت جن ...

من نگفتم که بچه ش دختره  گفتم جنین یه ماهه رو میشه پسر کرد

منم نگفتم ميفروشن... جواب سوال ايشون براي منم بديهي بود ولي خوب براي استارتر سوال بود، اگه نبو ...

اونکه آره.ولی اگه زیاد تاپیکای جنسیتی رو دیده باشی دیگه بضیا شورشو در آوردن از تغییر دادن جنسیت توسط مفاتیح گرفته تا خوردن کشمش توماه اول حلملگی .اینم که دیگه آخرش بود. بعید و غیر ممکنه کسی بعد یک بچه ندونه جنسیت قابل تغییر نیست.الکی نیست جهان سومیم

آره عزيزم هركس علايق خودشو داره ولي خوب وقتي انقدربراش مهمه قبل ازبارداري بايد تعيين جنسيت كنه ولي ب ...

شاید ناخواسته بوده ولی مطمئن باش اون مادره و اون موجود تو شکمشو از همه ما بیشتر دوست داره 

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  
😂 عاشقتم یعنی عمیقی عینهو خودم

😆😆😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

و همچنین رنگ پوست رنگ مو و رنگ چشمی که نهایتا دارن من شنیدم میگن از همون لحظه اول که جنین تشکیل میشه ...

من شنیدم رنگ چشم جنین و میشه تغییر داد ولی هزینه برداره 

حالا دیگه نمیدونم صحت داره یا نه 😆😆😆😆😆