2777
2789

سوال شما هم خیلی غیر عقلانی هست  واقعا  تعجب کردم  خودتون سوال رو بخونید ... جنسیت جنین بعد از سه ماهگی مشخص میشه  ایشون از کجا میدونه جنس دختره و پسر میخواد ؟؟ شاید هم پسر باشه ...  در ضمن مگه فرقی میکنه سلامت  فقط مهم هست نه جنیست .

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه تیریپ نصیحت برمیدارن چرا نمیخواین قبول کنید هرکسی علایق و نظر خودشو داره یکی دختر دوست داره ...

آره عزيزم هركس علايق خودشو داره ولي خوب وقتي انقدربراش مهمه قبل ازبارداري بايد تعيين جنسيت كنه ولي بعدازبارداري خوب به جون كي نق ميزنه اگربچش مورددلخواهش نشد

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
نه جنین از هم لحظه ای ک اسپرم با تخمک ترکیب میشه جنسیتش معلومه

و همچنین رنگ پوست رنگ مو و رنگ چشمی که نهایتا دارن من شنیدم میگن از همون لحظه اول که جنین تشکیل میشه اینا مشخص میشن

شنیدم بعصی دکترا امپول میزنن تو یه ماهگی پسر بشه خواستم ببینم راسته

نه عزیزم راست نیست عضی داروها میتونن رو جنسیت اثر بزارن که اونم ممکنه  بچه دراینده دوجنسیتی بشه و فیزیک مرد و باطن زن داشته باشه

😘😚😜
بابا پسر دوست باشه اما جفنگ نگه

افرین گل گفتی😂😂😂😂

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
نه واس خودم نپرسیدم اخه پارسالم دوقلو حامله شد دختر بود اینقد ناشکری کرد که جفتشونو سقط کرد خیلی پسر ...

خوب میرفت آی وی اف میکرد

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

کسی که علاقه به پسر یا دختر داره مهم نیست،حق هم داره،اما اینکه طرف بعد یه ماه تازه دنبال چاره س گریه داره.علم پیشرفت کرده اما نه اینهمممه😂

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉