2777
2789

نه عزیزم هنوز انقدر پیشرفت نکرده حالا شاید باز سال بعد حامله سد اختراع شده باشه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واس خودم نپرسیدم اخه پارسالم دوقلو حامله شد دختر بود اینقد ناشکری کرد که جفتشونو سقط کرد خیلی پسر ...

واقعا حکمت خدا رو نمیفهمم

به کسی که بین هدیه هاش فرق میزاره به راحتی بچه میده

و به کسی که اون هدیه هرچی باشه براش ارزشمنده سالهاااااااا منتظرش نگه میداره

الان همه تیریپ نصیحت برمیدارن چرا نمیخواین قبول کنید هرکسی علایق و نظر خودشو داره یکی دختر دوست داره یکی پسر چی میشه که دلش بخواد بچش پسر شه 

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  

سوال شما هم خیلی غیر عقلانی هست  واقعا  تعجب کردم  خودتون سوال رو بخونید ... جنسیت جنین بعد از سه ماهگی مشخص میشه  ایشون از کجا میدونه جنس دختره و پسر میخواد ؟؟ شاید هم پسر باشه ...  در ضمن مگه فرقی میکنه سلامت  فقط مهم هست نه جنیست .

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 
الان ترور ميشي

چراترور ؟!!ولی خدایی جای دیگه همچین چیزی رو نگو خواهر خیلی خنده داره جایی هنوز قرص پسر نمیفروشن

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
الان همه تیریپ نصیحت برمیدارن چرا نمیخواین قبول کنید هرکسی علایق و نظر خودشو داره یکی دختر دوست داره ...

عزیزم به نظرم این تنها مساله ایه که نمیشه علاقه رو در نظر گرفت چون فقط دست خداست.

یعنی چون یکی دختر دوست داره اگه بچه اش پسر بشه باید بندازتش بیرون؟