2777
2789

(: هیچوقت ولم نکرده🎀🥺

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

معجزه یعنی گاهی وقت ها مثلا دستمون زخم میشه و بعد از مدتی خودش کاملا خوب میشه....یعنی بدون اینکه ما کاری کنیم دوباره خیلی قشنگ و درست به حالت قبلش برمیگرده......با خودمون فکر کنیم و نگاه کنیم که این چه نیرویی هست که بدون اینکه ما کاری کنیم خودش خود به خودی همه چیزو درست میکنه.....

این کیه که همه چیزو در این دنیا و عالَم خیلی زیبا و با هدف و درست جلو میبره بدون اینکه نقصی داشته باشه...فقط کافیه بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری می‌کنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری می‌کنه بدون اینکه شما کاری کنید؟ چیزی درون شما هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت....

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ

تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم به وقتش الان وقتش نیست

خوشاید مانباشیم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چن وق پیشا ی اتفاقی برامون افتاده بود ک دیگ واقعا انقد دعا کردیم ولی ب مو رسیده بود دیگ گفتیم تموم شد ولی بازم امید داشتیم و دعا ....ولی.... پاره نشد خدارو هزارررر مرتبه شکر

لطفا برای حاجتم دعا کنین معجزه شه برام ❤️❤️❤️

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ی شبایی کع میگفتم دیگع صبح نمیشع برام 

دیگع اون اعتمادع برنمیگردع

دیگع اون قلبع برنمیگردع 

دیگع ادامع دادن بی معنیه ! 

ولی ..

اون شبع صبح شد 

اون اعتمادع ن کاملا ولی خیلی زیاد برگش

اون قلبع خوب شد حتی بهتر ع قبلش 

اون ادامع ندادنع شد ادامع دادن اونم پر از معنی>> 

بابا بهبه-

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

چند تاش و بگم ؟ 

اصلا کدومش و بگم ؟ 

وقتی همه زندگیم معجزه بود 

وقتی دستم و گرفت و من و تو محبتش غرق کرد 

معجزه یعنی اینکه هربار که صداش میکنم میشنوه جوابمو میده 

هوامو داره پشتمه 

معجزه یعنی من ولش کردم اون ولم نکرد 

خدایا دوستت دارم همه کسهه من 

تو واسم دنیارو بهشت کردی نبودی چیکار میکردم ؟ وضعم چی بود اصلا 

خدایا همه رو عین من تو محبتت غرق کن همه رو عین من بگیر تو بغلت 

دوستت دارم دوستت دارم دوستت دارم دوستت دارمم

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️