2777
2789
عنوان

معیار برای ازدواج خوب چی میتونه باشه میشه لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مسائل زندگی زوجین باهم مشورت کنن .همدیگرو درک کنن.

حتی اگه باهم دعوای بدی کردین جلو بقیه یا خونواده خوب باشین نذارین کسی بفهمه.

پنهون کاری نداشته باشین . 

تا مسئله ای پیش میاد خود زوجین حلش کنن نه اینکه از شخص سوم کمک بگیرن.مگگگر مشاور. 

جلو بقیه از هم ایراد نگیرن یا مسخره نکنن که کسی به خودش اجازه نده تکرار کنه.

احترام احترام احترام 

مثلا بگین شما رو پوشش خانومتون حساسین؟ من مثلا مانتویی ام و زیاد محجبه نیستمیا مثلا میخوام بدونم شما ...

من زیاد مذهبی و محجبه نیستم خونوادمم سادس

شما چن سالتونه؟ به عنوان یه بزرگتر پیشنهاد بدین چجوری خودمو نشون بدم (اعتماد به نفس ندارم زیاد خجالت میکشم مثلا بگم بابام کشاورزه...)

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم...🌱
تو مسائل زندگی زوجین باهم مشورت کنن .همدیگرو درک کنن. حتی اگه باهم دعوای بدی کردین جلو بقیه یا خونوا ...

اینم کپی شد😅😂 ممنونممممم

من یجورایی این اولین کسی هست که باهاش آشنا شدم زیاد بلد نیستم چی بگم و چجوری بگم

گفتم از اطلاعات بقیه استفاده کنم..

اینم کپی شد😅😂 ممنونممممممن یجورایی این اولین کسی هست که باهاش آشنا شدم زیاد بلد نیستم چی بگم و چجو ...

فدایت.

ببین خودتم خوووب فکر کن ببین از زندگی چی میخوای،چه توقعاتی داری،یا مثلا فکر کن که پدرو مادرت یا بقیه زوجین چه رفتاری باهم کردن که دوس نداشتی و گفتی اگه من بودم نمیذاشتم یا هرچی..

خیلی تأثیر داره

من زیاد مذهبی و محجبه نیستم خونوادمم سادسشما چن سالتونه؟ به عنوان یه بزرگتر پیشنهاد بدین چجوری خودمو ...

من ۲۴ سالمه

اتفاقا اعتماد به نفس داشته باش سرتو بالابگیر بگو بابام زحمت کشه تا الان هیچی کم نداشتم

خانوادتو تا میتونی بالا ببر و احترام بزار و با افتخار بگو

این حرفایی ک الان زده میشه در واقع میتونه ایندتو تضمین کنه یا یه عمر طعنه دنبالت بندازه مواظب باش

سنم زیاد نیست اصلا قصدم نصیحت نیست بلدم نیستم راستش

فقط تجربه شخصیمه

.

تو مسائل زندگی زوجین باهم مشورت کنن .همدیگرو درک کنن. حتی اگه باهم دعوای بدی کردین جلو بقیه یا خونوا ...

خیلیییی ممنون واقعا مفید بود❤️

دیشب اینارو فرستادم گفت چقد قشنگ و منطقی صحبت میکنی منم دقیقا از همسر آیندم این انتظارات رو دارم🤭😂

فدایت.ببین خودتم خوووب فکر کن ببین از زندگی چی میخوای،چه توقعاتی داری،یا مثلا فکر کن که پدرو مادرت ی ...

عزیزید

فعلا داریم صحبت میکنیم

ولی ایشون خیلی اعتماد به نفس داره همه چی رو قشنگ و کامل توضیح میده منم می‌مونم تک کلمه ای جواب میدم 😬

من ۲۴ سالمهاتفاقا اعتماد به نفس داشته باش سرتو بالابگیر بگو بابام زحمت کشه تا الان هیچی کم نداشتمخان ...

آخه وضع خونه زندگی و خونوادم خوب نیس میترسم بعدا بیاد خواستگاری منصرف شه..

ولی خونوادم رو صمیمی تعریف کردم براش گفتم خیلی احترام و ادب اینا هست..

خیلی خوب حرف زدین و کمک کردین واقعا❤️. چیزایی که شما و بقیه دوستان گفتین رو گفتم اونم درمورد هرکدوم توضیح داد. وگرنه خودم مونده بودم چی بگم