2777
2789
عنوان

انتخاب رشته بهمن

2027 بازدید | 41 پست

میخام برای نیمه دوم سال برای دانشگاه پیام نور انتخاب رشته کنم کسی میدونه زمانش کی هست؟

و اینکه دانشگاه غیر انتفاعی هم میشه انتخاب رشته کرد؟

و اگه در مورد شهریه هم چیزی میدونید میشه بگید؟

اگه کسی میدونه بگه مرسی اگه جوابمو بدین براتون فا ل میگیرم😂

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

زمانش شاید اواخر دی یا بهمن باشه آره پیام نور بهمن ماه هم ظرفیت داره 

شهریه هم بستگی به رشته ای که انتخاب می‌کنی داره 

شهریه ی رشته ها متفاوت هس

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

غیر انتفاعی ...ازاد ... حتی سراسری یه سری دانشگاها بله بار میشه انتخاب رشته کرد 

ولی پیام نور یا غیر انتفاعی نرو مدرکش ارزش نداره

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمانش شاید اواخر دی یا بهمن باشه آره پیام نور بهمن ماه هم ظرفیت داره شهریه هم بستگی به رشته ای که ان ...

آهان بعد اینکه میدونید غیر انتفاعی هم میشه انتخاب رشته کرد یانه؟

اگه دوست داشتید میتونم براتون فا ل حافظ بگیرم.

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

غیر انتفاعی ...ازاد ... حتی سراسری یه سری دانشگاها بله بار میشه انتخاب رشته کرد ولی پیام نور یا غیر ...

انقدر این حرفای کلیشه ای و دوران عهد بوقی رو نزنید ذهنتون هنوز باز نشده ینی چی غیر انتفاعی و پیام نور مدرکش معتبر نیست ایشالا ادم زرنگ و کارکن باشه هرجایی میتونه کار پیدا کنه و با هر مدرکی به جاهای بالا و عالی برسه

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
غیر انتفاعی ...ازاد ... حتی سراسری یه سری دانشگاها بله بار میشه انتخاب رشته کرد ولی پیام نور یا غیر ...

چاره ای ندارم دیگه توانی برای پشت کنکور موندن ندارم😪

میخای برات حافظ بگیرم؟

آهان بعد اینکه میدونید غیر انتفاعی هم میشه انتخاب رشته کرد یانه؟اگه دوست داشتید میتونم براتون فا ل ح ...

دقیق نمیدونم ولی فک کنم باشه دفترچه ها اومدن چک کنی معلوم میشه 

حتی با سوابق میتونی روزانه هم قبول بشی از بهمن ماه بری

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

عزیزم برای هردو دانشگاه میشه بهمن انتخاب رشته کرد 

غیر انتفاعی خیلیم دانشگاه خوبیه مدرکش هم یکیه تنها تفاوتش اینه شهریه اش کمتره

پس به حرفای بیخود بعضی از مردم که هنوز ذهنشون باز نشده توجه نکن

دقیق نمیدونم ولی فک کنم باشه دفترچه ها اومدن چک کنی معلوم میشه حتی با سوابق میتونی روزانه هم قبول بش ...

آهان ممنون😃⚘

انقدر این حرفای کلیشه ای و دوران عهد بوقی رو نزنید ذهنتون هنوز باز نشده ینی چی غیر انتفاعی و پیام نو ...

شما بخورده اطلاع داشته باشید ادعاتون سقف اسمون نیاره پایین الکیم نظر یکی دیگه رو‌توهین نکن بهش تهش خیلی حق داشته باشی میتونی بگی اره بلدش باشی میتونی کار پیدا کنی نه که سکوت کن احترامت حفظ بشه 

طرف شاید میخواد مهاجرت کنه مدرکش مهمه براش اگه سوادت میکشه خانم عهد بوق 😂

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

عزیزم برای هردو دانشگاه میشه بهمن انتخاب رشته کرد غیر انتفاعی خیلیم دانشگاه خوبیه مدرکش هم یکیه تنها ...

مرسی از دلگرمیتون⚘🙂

اگه بخواین میتونم حافظ بگیرم براتون

چاره ای ندارم دیگه توانی برای پشت کنکور موندن ندارم😪میخای برات حافظ بگیرم؟

ن عزیزم انتظاری ازت نداشتم خواستم کمکت کرده باشم🤍دلم روشنه ایشالا بهترینا برات رخ میده

شما بخورده اطلاع داشته باشید ادعاتون سقف اسمون نیاره پایین الکیم نظر یکی دیگه رو‌توهین نکن بهش تهش خ ...

خیلیم میشه مهاجرت کرد غیرانتفاعی معتبر پیدا کنه میتونه

شما برو سوادتو ببر بالا که با اینطور طرز فکرت درباره ی دانشگاه قشنگ نشون دادی چقد سواد داری

شما بخورده اطلاع داشته باشید ادعاتون سقف اسمون نیاره پایین الکیم نظر یکی دیگه رو‌توهین نکن بهش تهش خ ...

بیخیال دعوا نکنید الکی 

ایشون قصد توهین نداشتن ناراحت نشین

مرسی از دلگرمیتون⚘🙂اگه بخواین میتونم حافظ بگیرم براتون

دوست عزیز برو انتخاب رشته کن

ترجیحا برو غیرانتفاعی ولی معتبر که بشه مهاجرت کرد ولی بدون تنها فرقش اینه با ازاد که آزاد بیشتر پول میده

یکی و داریم دولتی درس خونده و مدرک داره ولی سرکار نمیره

یکی و داریم با پیام نور حتی به جاهای بالایی رسیده

به قوله استادمون میگفت هرکی درباره دانشگاهتون حرفی زد بدونید نفهمه و ذهنش کوچیکه که همه چیز و توی دانشگاه دولتی میبینه

حتی روزی خواستی مهاجرت کنی و دانشگاه دولتی درس خونده باشی باید برای آزاد کردن مدرکت چند صد میلیون پول بدی