2777
2789
عنوان

انتخاب رشته بهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 41 پست
بگیر

بخت مدد خواهد بود

فکر میکنید وضعیت شما تغییر ناپذیر است  و این مسئله باعث دلسردیتان شده است .از یکنواختی خسته شده اید و می ترسید نتوانید آینده را بسازید نا امید نباشید این کار به دست خودتان حل میشود همت کنید و زندگیتان را بسازید

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

اره عزیزمافسانه کاری راکه میخواهید انجام دهید پنهان کنید کار راهرچند کوچک است بزرگ بدانید ،خیال پردا ...

ممنونم عزیزدلم موفق باشی

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میتونم بپرسم چیکار کردین؟

سلام 

زنگ زدم دانشگاه پیام نور منطقمون گفت برای ثبت نام ۱۵ دی بیا

ی هفته دیگه میرم

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

عه مگه سنجش ثبت نام نمیکنه کجا زندگی میکنین شما؟

چرا سنجش باید ثبت نام کنم اما قبلش میرم اونجا ببینم شرایط ثبت نام و اینا چیه

کاشان هستم

خیلی ببخشید میتونم معدل کتبی شما رو بپرسم؟

۱۶ خوره ای کتبیم شد 

دیپلمم ۱۹وخوره ای

مثل من

شما چ رشته ای  بودین ؟

ثبت نام کردین؟

تجربی بودم بله کردم

ایشالا درست شه کارمون🙂