میخام برای نیمه دوم سال برای دانشگاه پیام نور انتخاب رشته کنم کسی میدونه زمانش کی هست؟
و اینکه دانشگاه غیر انتفاعی هم میشه انتخاب رشته کرد؟
و اگه در مورد شهریه هم چیزی میدونید میشه بگید؟
اگه کسی میدونه بگه مرسی اگه جوابمو بدین براتون فا ل میگیرم😂
ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅
ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅
دوست عزیز برو انتخاب رشته کنترجیحا برو غیرانتفاعی ولی معتبر که بشه مهاجرت کرد ولی بدون تنها فرقش این ...
درسته دانشگاه های شهرمون معتبر حتما حضوری بهشون سر میزنم
انسان آینده نگر و عاقلی هستید .همیشه میگوئید باید دید در آیند چه پیش می آید و نتیجه ی کار چه میشود کاری را از روی هوس انجام نمی دهید اگر آن کار همراه با درد و رنج باشد ولی می دانید کهردر آینده برای شما نتیجه ای بسیار خوب و عالی در پی دارددوستانتان شما را مسخره میکنندولی اعتنانکنید و کار خودتان را انجام دهید
غیر انتفاعی ...ازاد ... حتی سراسری یه سری دانشگاها بله بار میشه انتخاب رشته کرد ولی پیام نور یا غیر ...
بهمن میشه برا ازاد انتخاب رشته کرد؟
کلنا عباسک یا زینب(س) نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
اگر اینستا داری بزن پیچ سنجش میاره برات اون دقیق زمانشو میگه بهت در ضمن 15 دی تا 10 بهمن وقتشه ک هر سال متغییره هم پیام نور میتونی بری هم غیر انتفاعی و هم ازاد اگر شهر خودتون بزنید ترمی 4 بیشتر در نمیاد ولی شهر دیگ خوابگاهش خیلی در میاد برات
یعنی من کنکور سراسری دادم ولی ب دلایلی نتونستم برم الان میشه با همین کنکور سراسری برا بهمن ثبت نام کنم؟
کلنا عباسک یا زینب(س) نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
کاری راکه میخواهید انجام دهید پنهان کنید کار راهرچند کوچک است بزرگ بدانید ،خیال پردازی را کنار بگذارید و وقت راغنیمت شماریدتا صاحب مقام و منزلت شوید .روزگار تنگدستی به پایان رسیده و زمان آسایش است .عمرتا طولانی است وضعیت فعلی تان تغییر میکند
اگر اینستا داری بزن پیچ سنجش میاره برات اون دقیق زمانشو میگه بهت در ضمن 15 دی تا 10 بهمن وقتشه ک هر ...
آهان ممنون از رهنمایت⚘
اگه دوست داشتی میتونم برات ف ال بگیرم