2777
2789

یعنی من صد در هزااار مطمئن بودم بچم پسره 

از خوابایی که میدیدم

از قرآنی که باز کردم

از حس مادرانم

و...

وقتی سونو گفت دختر انگار یخ کردم سر شدم دیگه هیچی نمیشنیدم😭توروخدا سرزنشم نکنید نمیگم دوسش ندارم ولی نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم سختمه همش ته دلم میگه پسره خسته شدم دیگه😭از کنایه ها خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا خواب روش حساب نکن منم سر دخترم رفته بودم سونو میگفتن پسره من می‌دونستم دختره بازم حرفشونو میزدن

بچه نعمته انشالله صحیح سالم باشه 

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

بااین حال درونم چیکارکنم ک عین خوره افتاده بجونم😭

بخدا دلداریت نمیدم دوتا دختر داشتن عشقه..من دوتا دختر ندارم البته ولی میدونم زندگی رو واقعن بهشت میکنن

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

این حس هات به خاطر تغییرات هورمونی 

تو بارداری دختر زن حساس تر میشه 

به دنیا که بیاد میشه همه وجودت 

زن داداشم دومیش اول بهش گفتن پسر 

بعد گفتن دختر 

انقد گریه کرد و افسرده شد 

حالا به دنیا اومده کلا عجیب دوستش داره 

میگه انگار از بزرگه بیشتر دوستش دارم 

بابا خواب روش حساب نکن منم سر دخترم رفته بودم سونو میگفتن پسره من می‌دونستم دختره بازم حرفشونو میزدن ...

من همش خواب دختر میدیدم حتی چند قلو همه میگفتن ینی بچت پسره

حتی یبار قبل خواب با خدا حرف زدم بهش گفتم خدایا امشب خواب جنسیت حقیقی بچمو ببینم اون شب خواب پسر دیدم 😭چرا خدا انقد ناامیدم میکنه همه جونم خستس

حس خوبی داشتم منم که به بچه هام ارزش میدم منم که مشخص میکنم اطرافیان چطور با دخترام صحبت کنند الآنم ...

ان شاء الله دختر باشه و چندتا دختر دیگه هم به دنیا بیاری چون تو بهشون ارزش میدی

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

من یه دختر، یه پسر بخاطر سندروم داون مثبت سقط کردم.

این بار دکتر سونو گفت دختر، گفتم اون مهم نیست فقط عدد ان تی چند.

دکتر خودم هر بار تو سونو گفت دختر، گفتم خداروهزار مرتبه سالمه.

فقط فقط سالم بودنش برام مهم بود.

فقط میگم سالم دنیا بیاد.

اتفاقا دو تا دختر عالی، دختر بزرگم خواهر دار شده، خیلی خوشحالم.

من خودم از اول میدونستم دختره ، دیگه بارداری ۵ بود، کلی تجربه دارم