2777
2789

بخاطر اینکه نمیتونم دنبالم علایقم برم فک کنم اینجوری شدم اصلا نمیتونم کای انجام بدم یا بشینم درس بخونم تنبل شدم 🔪

خانوادم نمیزارن دنبال علاقم برم و کار کنم و...

امسال قبول شدم چیز بدیم نبود ( مهندسی ) ولی گفتن نرم دانشگاه بهونه هم این بود که پیام نور قبول شدی و... واسه همین نرفتم 

من دوست دارم کار کنم ، زبان بخونم ، اون رشته ای که دوست دارم رو برم ولی صد در صد مخالفت میکنن من بچه کار کردنم که خودش کتاب بخره برا درس نه اینکه بشینم خونه تا ببینم کی بابام برام بخره خیلی دوسش دارم ولی روحیه ام اینجوریه...

دوست دارن یا فرهنگیان برم یا رشته های بولد تجربی : ( دارو ، پزشکی ، پیرا..) که فرهنگیان حقوق ثابت و بیمه داره و میگن برای یه دختر خوبه تا به خونه زندگی و شوهر و... اینام برسه  ، در صورتی که روحیه من اصلا اینجوری نیییست😭 من روحیه ام در عین دخترانه بودن وحشیه

حس میکنم معلم بشم و بعدش لابد می‌خوان منو شوهر بدن و بعد بچه و در نهایت بازنشسته بشم و پیر بشم و بمیرم یعنی زندگیم بشه همین؟؟؟؟!!!!!

چکار کنم 😭

موقعیت های شغلی که داشتم همه رو از دست دادم 

الانم پشت کنکور موندم ببینم کی حسش میاد برم سراغ درسایی که دوست ندارم 

صحبت هم فایده نداره 

من هر موقع تو عمل انجام شده خانوادمو قرار دادم تقریبا بُردم 😞😂

مشاوره بدییییییددد

یه چیزی بهت میگم زود جبهه نگیر

این اقتضای سنته

به 30 که برسی میفهمی اونی که خانوادت میگفتن درست تر بوده... اما دیگه دیر شده.... بعد تو هی اینارو به بچت میگی

اونم گوش نمی کنه تا وقتی که دیر بشه و همینطور ادامه پیدا می کنه

نمی گم زندگی کردن بده رویا داشتن بده دنبال علاقه رفتن بده    اما زندگی واقعی اینطوریا نیست... یه درصد خیلی کمی اونی که واقعا میخوان میشن

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همینقدر زندگی چرته

اره

هیچ کس اونی نمیشه که تو 16 سالگی میخواست بشه

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

ارههیچ کس اونی نمیشه که تو 16 سالگی میخواست بشه

خب حالا چجوری کنار بیام با این قضیه 

من یه دنده تشریف دارم همینجوری بگذره حتی به استاندارد هایی که خونواده هم  میخواد نمی‌رسم 

چون علاقه ام نیست هیچ تلاشی نمیکنم و تنبل شدم

اونایی که شدن چی

مطمئنی اون چیزی که میخاستن بوده؟

شاید ارزوی تو واسه اونا یه اجبار بوده

منم نگفتم همه نمیرسن... گفتم تعداد کمی میرسن

من تو زندگی تو نیستم تورو اصلا نمیشناسم

خودت تصمیم بگیر  ببین اگه احتمالش کمه که بشه   خب  زندگیتو سخت نگیر    حداقل بین بد و بدتر اون بده رو انتخاب کن