2777
2789

سلام روزتون بخیر🌱💕

ما چهارتا جاری هستیم که من از همه کوچیک ترم. 

سه تامون شاغل هستیم(جاریِ بزرگ شاغل نیس)

البته من مدتیه بخاطر درس و دانشگاه و... سرکار نمیرم

امروز صبح همسرم قبل از رفتن سرکار گفت باید باهام صحبت کنه

هرچی بیشتر باهم صحبت میکردیم تعجبم بیشتر میشد. 

ماجرا از این قراره که جاری سومم که شاغل هم هستن 

هر هفته مقداری پول از همسرم میگیرن(توجه داشته باشید این پول قرض نیست)

طبق گفته های همسرم فهمیدم حدودا یکسال و نیمه که هر هفته جاریم این درخواستو داره و همسرم توانِ نه گفتن رو نداره و از من کمک خواست که باهم فکری برایِ این قضیه بکنیم.

ما اردیبهشت ازدواج کردیم و قبل اونم نامزد بودیم (ینی تو دوره ای که ایشون شروع ب این کار کردن ما نامزد بودیم و همسرم مجرد محسوب نمیشد) 😅

پ.ن: چندین بار جاریم رو دور زده ولی بی فایده بوده.

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

شوهر نداره مگه؟ 

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلوارشوووو در میارمممممم جاری کیلویی چنده

🤣چشم 

الان اقدام میکنم

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

شوهرت فک میکنم ساده اس 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

شوهر نداره مگه؟

دارن.  

وا یعنی چی ! خب بگه ندارم شرمنده قسطم زیاد بود چیزی تو‌کارتم نمونده چند بار بهانه بیارهمیفهمه

متاسفانه باور نمیکنن چون همسرم یخورده وضع مالیش بهتر از بقیه اس 

دارن.

پ چرا پول میگیره بشورش بگو مگه عابر بانک گیراوردی 

یا به شوهرش بگین

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»