2777
2789

با بچه ها تو کوچه زیاد بازی میکردیم اومدم خونه مامانمم از غروب تا ساعت 9شب منو انداخت بیرون 😔😔همش هشت. نه سالم بود نشستم جلو در . 

بابام خونه نبود نشستم جلو در بعدچند ساعت درو باز کرد. 

یه بارم نمیدونم چی کوفت کرده بود بدنش کهیر زده بود صبح بابام رفت سرکار ساعت هفت و نیم هشت بود منو از خواب بلندم کرد گفت ببین به خاطر تو اینجوری شدم چرا با دوستات میری کوچه خاله بازی میکنی😭😭😭همش نه سالم بود. تابستون بود. 

یه بارم داشتیم خاله بازی میکردیم اومدم دیدم شیشه های خونه شکسته و مامانم نیست بابابام دعواش شده بود رفته بود بعد دوهفته رفتن اوردنش. 

داداش کوچکمو زایید افسردگی داشت بچه رو مینداخت رو من میگرفت میخوابید. 

داداشش معتاد شد اعصاب نداشت هر روز منو میگرفت به باد کتک. 

میرفتیم مهمونی قبلش بهم میگفت نمیگی تو خونه مامانم کتکم میزنه هااا اگر نه بازم میزنمت اه بمیرم برای بچگیم. 

چی بگم خیلی از ماجرای قدیمی اینجوری بودن

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.