2777
2789
عنوان

چرا بچه های خارجی اینقدر خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خارجیا خیلی خوشگلن مخصوصا انگلیسی ها 😂

بنظر منکه انگلیسیها زشترین هستن. پوستهای فوق العاده خشک و چروک و بی رنگ و رو... درسته از ما خوشگلترن اما از بقیشون زشت ترن  

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

و خب واژه ژن برتر واقعا برای نژاد امریکایی ها به کار میره

جدای از زیبایی ژنتیکی

امریکایی ها(امریکای شمالی) کمتر. مریض میشن

درمقابل بیماری هاویروسی مقاوم تر هستن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بنظر منکه انگلیسیها زشترین هستن. پوستهای فوق العاده خشک و چروک و بی رنگ و رو... درسته از ما خوشگلترن ...

دقیقا

انگلیسی ها به نظرم بی روحن

روسا قشنگن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اتفاقا  ایرانی ها خیلی خشگل تر از خارجی ها هستن نه تنها بچه هاشون بلکه. خانوماشون هم زیبا ترن 

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
انصافا اینجوریم نیستم انقدر متوهم نباشید

چهره های زشت و زیبا در کنار هم در همه جای دنیا وجود دارن

قطعیت صد در صدی نیست اما معتقدم ایرانی ها هم چهره های زیبای خودشون رو دارن

و یه حقیقته

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

اتفاقا ب نظرم قیافه ایرانیا خیلی دلنشین تر و قشنگتره 

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
بنظر منکه انگلیسیها زشترین هستن. پوستهای فوق العاده خشک و چروک و بی رنگ و رو... درسته از ما خوشگلترن ...

انگلیسی ها واقعا قشنگ نیستن 

من بینشون هر چی فکر میکنم زیبا ندیدم 

اما خوب تو آلمانی ها بیشتر زیبا دیدم اونم بیشتر تو مردهاشون بود 

ربطی به اسلام و سوره و فلان نداره

ربط به لوکیشنمون داره که خاورمیانه ست

ژن چشم و موی مشکی و پوست تیره یا گندمی و غیره

مثل تمام افراد دیگه در خاورمیانه

شما خارجیا رو زیبا میدونی بخاطر رنگ مو و پوست و غیره‌شون

میگی چرا بچم شبیه اونا نمیشه

چون سرمایه ژنیش رو نداره، ده تا قرآن ختم کن

مگه میتونی ژنتیک بچتو عوض کنی؟

مثلا الان یه آفریقایی مگه میتونه با آفریقایی وصلت کنه و بچه چشم آبی دنیا بیاره؟

یا یه اروپایی میتونه با اروپایی وصلت کنه و بچه سیاه پوست دنیا بیاره؟

نه

پس من خاورمیانه ای و ایرانی بچه ای مشابه تمام افراد منطقه خودم به دنیا میارم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

والا قیافه های خاصی ندارن ، شما داری ده درصد مدل و هنرپیشه هاشون‌ رو با نود درصد عموم‌ مردم اینجا مقایسه کنی ،،

یه دوبار کشور خارجی سفر کرده باشی میفهمی توهمه این باورهات ،،

مگر اینکه صرفا بوری و چشم رنگی رو زیبایی بدونی‌ ،،

💍🩷

دیویدبکهام،ادری هپبورن،امیلی بلانت،کارا دلوین،رابرت پینسون، هری استایل و کلی از سلبریتی ها و مدل ها انکلیسی هستن که جز جذاب ترین های جهان انتخاب میشن  

اتفاقا ایرانی ها خیلی خشگل تر از خارجی ها هستن نه تنها بچه هاشون بلکه. خانوماشون هم زیبا ترن

ایرانی ها واقعا از نظر زیبایی تو دنیا معروفن 

اما در مورد بچه ها به نظرم بچه های اونا قشنگترن سفید و‌بور و کچل هستن بامزه ترن 

اما بزرگسالی ما ایرانی ها بهتریم 

فقط تو قد مشکل داریم

انگلیسی ها واقعا قشنگ نیستن من بینشون هر چی فکر میکنم زیبا ندیدم اما خوب تو آلمانی ها بیشتر زیبا دید ...

توی انگلیسها فقط من بندیکت کمریج رو دوست دارم که اونم هنوز نمیدونم زشته یا خوشگله!! احتمالا خودشم نمیدونه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم