2777
2789
عنوان

چرا بچه های خارجی اینقدر خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 78 پست

اروپاییا خوشگلن

ولی آمریکای سرخ پوست وچه می دونم آفریقا کا خوشگل نیستند

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولا من که خیلی بچه خوشگل دیدم حتی تو فامیل خودمون

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

کلا هر بچه ای نازه حتی سیاه پوست باشه، اینقدر که معصوم و پاک ان زیبایی شونو دارن، ولی مثلا بچه های ا ...

اونا هم بهشون میرسن،بچه تغذیه ش خوب باشه جون داشته باشه قشنگه،بعد شما عکسا رو نبین اکثرا مدل هستن وگرنه تو فیلما ببینی معمولین

نژاد ما ایرانی ها در واقع کاکازین و قفقاز هست برای همینه که اکثرا موهای پر و مشکی داریم

نژاد امریکایی ها و اینا همه از اروپای مرکزی میاد

و تاثیرات اب و هوایی و آمیزش های متنوع تو اون منطقه باعث شده که بور و چشم رنگی باشن طی تکامل

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

وای من پسزم انقد کوچولویش خوشگل بود که هرجا میرفتم میخوردنش الانم که بزرگ شده ماشالله خوشگل  . بچه های ایرانی یاهرکشوری خوشگلن بیشتربچه به کوچولویی پدرو مادرش میره دیگه.

اره خارجیا خیلی خوشگلن مخصوصا انگلیسی ها 

😂

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اونا در نظر ما خوشگلن چون چهره های خاص و کمیابی در کشورمون به شمار میرن 

و در ثانی ایرانی ها یکی از زیباتربن چهره هارو دارن در دنیا، خودمونو دوست داشته باشیم 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی