2777
2789
عنوان

دوستان خواهشا مثل یه خواهر کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 114 پست
عزیزم دلجویی کن و با صبر و محبت و حوصله  از دلش در بیار  .. خودت رو بزن به اون راه😐 بگو ...

خوب حرفاتون در مورد اون قبول ولی من این وسط چی میشم؟ خوب اونم کمتر از من اشتباه نداشته. گفتم ک ب چ دلیل باهاش بحث کرده بودم قبلش اما اون حتی هنوزم بدهیشو صاف نکرده بابای منن ی کارگره واس قسطای وام جهیزیم پولشو لازم داشت. در ضمن خوب منم دل شکستم نیاز داشتم با دل خوش برم سفر و بدرقه کنه منو ولی سر هیچی هیچی و با لجبازی خودش ک جواب تلفن و پیاممو نداد، خراب کرد همه چیو. من توان گذشت و کوتاه اومدنو دارم اما پس اون چی؟

عزیزم برای آدم کردنش 😁 وقت هست ، اول این مشکل رو حل کن چون مقصر هم بودی ، باقی اش هم خودت باهوش میشی ، هم شوهرت حساب کار دستش میاد  ، هم خدا بزرگه ، گذشت زمان هم خیلی مهمه ، اول موم کن تو دستت😊 بعد هر چی بخوای همون میشه انشاءالله🙏

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر حال این بار هم خواستی کوتاه بیای و منت بکشی بعدش حتما یه مشاوره برو مگر اینکه پذیرفته باشی ه ...

خودمم واس همین کم اوردم این دفعه چون قبلا زیاد کوتاه اومد حتی خانوادمم میخاستم ازشون کوتاه بیان. من خیلی دوسش دارم اونم دوسم داشت اما هرگز برام خرج نکرد و وعده اینده رو داد. فکرشو بکنین من سرویس طلامو بابت وام ازدواج خودمون ک اون از قرض گرفته بود مجبور شدم دود کنم بره.بخدا با گریه و التماس فروختمش تا آبروش حفظ بشه اما اون میگه چرا به خاطر یه تیکه فلز باهام بحث میکنی! باورتون میشه دارم تو خسرت عوسا اتلیمون میسوزم بعد ۲.۵ سال؟ حسرت ی کادو رو دلم موند. در حالیکه خودم فوق دارمو قصد ادامه تحصیل داشتم. با این حال درکش کردم قر میزدماا اما قهر نه خودم فوری اشتی میکردم حالا اون اینقدر نمک نشناسی میکنه.من خدمات کامل بهش دادم ولی حتی از ی دلخوشی ساده هم محروم بودم همش وعده اینده بهم میده حتی همت نمیکنه عروسی بگیره بریم همت و تلاش میکنه ها ولی چون برنامه نداره بی ثمر میمونه

عزیزم برای آدم کردنش 😁 وقت هست ، اول این مشکل رو حل کن چون مقصر هم بودی ، باقی اش هم خودت باهوش میش ...

همیشه میگه من خرت شدم ولی والا من خرش شدم به سادگی دلم نرم میشه و میبخشمش

عزیزم فقط یک جمله بگم که باهوش و با سیاست باشی و گاهی وقتها غرور بی خود رو کنار بذاری ..

مطمئن باش خوشبخت ترین میشی 👌

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
خودمم واس همین کم اوردم این دفعه چون قبلا زیاد کوتاه اومد حتی خانوادمم میخاستم ازشون کوتاه بیان. من ...

عزیزم لطف مکرر

میشود وظیفه مقرر

اینقدر. همیشه کوتاه اومدی و از خواسته هات چشم پوشی کردی

ایشون فکر می کنه روال همیشگی همینه و اتفاق خاصی نیفتاده و شما هم کار خاصی نکردین

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من به جدایی فکر نمیکنم خودم کاملا میدونم بعد از جدایی چ شرایط وحشتناکی در انتظارمه. ولی نمیتونم تحقی ...

عزیزم یه چند روز سکوت کن وکاری به کارش نداشته باش ببین تا کی بی محلی میکنه بزار یه چند قدم هم اون برای زندگیش برداره ( تا ببینی چقدر این زندگی براش مهمه ) اگه دیدی اهمیتی نمیده سر غد بازیاش وایساده اونوقت با بزرگترش وارد گفتگو بشین ولازم شد پبش مشاور هم برید خوبه

اینجور که از حرفات معلومه کمی خسیس هستن شوهرتون وسیاستشونه که از آب گل آلود ماهی بگیرن

هان٬ مشو نوامید ٬ چون واقف نه ای از سر غیب-   باشد اندر پرده بازیهای پنهان٬ غم مخور

عزیزم شما خواسته هاتون رو در کمال محبت و احترام و نامحسوس بیان کنید و از خودگذشتگی تون رو براش یادآوری کنید اونم در زمان هایی که در اوج عشق و احترام کنار هم هستید ، مثلا بگید فلان کار رو کردم فقط بخاطر عشق به توست و نخواستم لحظه ای ناراحت و گرفتار بخونی و مطمئن هستم که شما قدر شناسی و  برام جبران میکنی هم مالی هم معنوی😋 می دونم یک قدم برات بردارم صد قدم برام بر می داری تا همیشه در خوشی و آرامش و شیرین کامی باشم و احساس خوشبختی کنم چون ما یک روح هستیم در دو بدن و هر کاری بکنیم برای زندگی و عشق خودمون هست ...

عزیزم یه چند روز سکوت کن وکاری به کارش نداشته باش ببین تا کی بی محلی میکنه بزار یه چند قدم هم اون بر ...

اصلا و ابدا خسیس نیست ولی متاسفانه یاد نگرفته ک برای زن باید خرج کرد تا خوشحال بشه. میگه من وجود خودم کافیه متو ب خاطر خودم دوس داشته باش نمیفهمه من تا چ حد به کادو و هدیه و خرید اون نیاز دارم. همش میگه بدار پولدار بشم فلان نیکنم بهمان میکنم منم فقط پوزخند میزنم تو دلم.

نمیدونم تا چ حد میتونم بزرگترا رو کنترل کنم ک حرمتاشون نشکنه و خودم مدیریت کنم رابطه رو

عزیزم شما خواسته هاتون رو در کمال محبت و احترام و نامحسوس بیان کنید و از خودگذشتگی تون رو براش یادآو ...

تو این زمینه خیلیی تلاش کردم حتی بزرگترا هم مستقیم و غیر مستقیم بهش تذکر دادن اما اون فقط دلمو خون کرد. ۱ریال برام خرید و کادو نگرفت. باورتون میشه فقط ی بار دوتومن بهم کادو تولد داد اونم ازم گرفت؟؟؟ خواهر دلم خونه خیلی حسرتا رو دلمه. من کم نبودم براش اما اون کم گذاشت فقط و فقط ابراز محبت زبونی بلده و وعده وعیده تو خالی. من خودم فکر میکنم چون دل من ازش ناراضیه از نظر مالی، واس همینه کارو ب ارش نمیگیره و شکست میخوره

استارتر عزیز شوهر  شما تو زندگیش یاد گرفته که همه چیو به نفع خودش تموم کنه ولی شما باید بهش یاد بدین وبفهمونین ( حالا با حرف یا مشاور یا کسی که شوهرتون به حرفش گوش میده مثل همکار  عمو. دایی ) که زندگی مشترک بازار معامله نیست که فقط به فکر سود خودش باشه 

قهر الانش هم یکیش فکر کنم دلیلش این بوده چون به شما هزینه مسافرت نداده وپول تو جیبی هم نداده  دست پیش گرفته که پس نیافده هم خسیسه هم زرنگ وبا سیاست که بعدش حرف پشت سرش نباشه که فلانی خرج سفر زنشو نداده

به نظر من یه مدت سکوت وبی محلی از جانب شما وخانوادتون باشه تا عکس العملشو ببینین بعد تصمیم بگیرین هر چند ممکنه براتون سخت باشه تحملش ولی بالاخره باید تحمل کرد تا کارا درست بشه 

هان٬ مشو نوامید ٬ چون واقف نه ای از سر غیب-   باشد اندر پرده بازیهای پنهان٬ غم مخور
تو این زمینه خیلیی تلاش کردم حتی بزرگترا هم مستقیم و غیر مستقیم بهش تذکر دادن اما اون فقط دلمو خون ک ...

بله ناراضی بودن شما خیلی مهمه در برکت مال و زندگی اش..

عزیزم ایشون وضع مالی اش چطوره ؟! نداره با خسیسه ؟؟؟

من دیدم که کسی که می خواد خرج کنه برای عاشقش و افتخار رو در خرج کردن برای عشقش می بینه ولی وضع مالی اش خرابه و نمی تونه اینکار رو بکنه و کس دیگه اینکار رو برای عاشقش میکنه .. به غرورش می خوره   ، سر خورده و شرمنده میشه و غصه اش رو تو دل خودش میریزه و حتی عصبی میشه و اینطور خودش رو تخلیه می کنه و واکنش نشون میده..

راستش من نمی تونم شوهرتون رو قضاوت کنم و شما رو اشتباه راهنمایی کنم و فردای قیامت مدیون همسرتان و حتی شما بشم   

اصلا و ابدا خسیس نیست ولی متاسفانه یاد نگرفته ک برای زن باید خرج کرد تا خوشحال بشه. میگه من وجود خود ...

شما خسیس نبودنشو از کجا تشخیص دادین میگین بیشتر از دوساله که نامزدینو هیچ کادویی دریافت نکردین ایشون حتی مراسماتی که برای یه نو عروس نامزد انجام میدن رو هم احتمالا به جا نیووردن سرویس طلا تون رو هم فروختن وتازه ببخشیداا زبونشم دراز بوده البته طلا مهم نیست طرز رفتارشون مهمه

ایشون زیادی زرنگ تشریف دارن وبه قول خودتون رفتار با همسر رو نمیدونن وفکر میکنن زرنگی تو رابطه همسری هم جواب میده اینو شما حالا با روشی که ازایشون سراغ دارین بهش بفهمونین