2777
2789
عنوان

دوستان خواهشا مثل یه خواهر کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 114 پست
خواهرش خیلی مشاوره خوبیه و واقعا دلسوزانه و خوب راهنماییم میده ولی فقط میتونه منو راهنمایی کنه نه شو ...

خوب الان نظر اون چیه ؟ ازش کمک بخواه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خیلی از آقایون از ترس قضاوت اطرافیان خیلی حرکات نمایشی انجام میدن تا خودشون رو لارج نشون بدن !!  ...

من اخلاقشو میدونستم تا کاملا مطمئن نشدم نذاشتم داداشم ویزا کنه. اونم ادم کاملا رکی هست اگ ناراضی بود به راحتی میگفت و نمیذاشت. لی الان میگه تو شعور نداشتی ک وقتی من جواب نمیدم یعنی ناراضیم! خوب میتونست ناراضیه زنگ بزنه بگه نرو هرچند منطقی نیست ادم دم رفتن بزنه زیر حرفش! حودش عاشورا میخاست بره دم رفتن به من زنگ زد اخرشم چون من دیر تلفونمو ج دادم باهام قهر کرد و با چشم گریون منو دم خونه پیاده کرد و رفت ولی من هی ب بابام گفتم زنگش بزن ببین کجاست و خودمم فرداش بهش پیام دادم و اشتی کردم ک خودشم ی جورایی ناراحت شد از رفتار خودش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد قهرو وحشتناک آدمو روانی میکنه . ایشون دوتا خصلت قهرو و طلبکاری رو با هم داره .

خودت برو پیش مشاور ببین با این دو خصلت چطور باید کنار اومد شاید کلید طلایی داشته باشه . بعدم واسطه .

به جداییم فعلا اصلا فکر نکن معلوم نیست بعدی اخلاق بدتری نداشته باشه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزیزم پست اول گفتم که دیدی تلفن جواب نمیده یعنی ناراضی هست ...اس می دادی اگه ناراضی هستی نمیرم .. حداقل یه تعارف الکی می کردی ، شرمنده اش می کردی ، ...

شما رو دوست داره و حسود هست و میخواد خیلی بهش احترام و محبت کنی ..

خلاصه با توجه به شناخت طرف باید رعایت حال هم رو بکنید ، شما امروز رعایت نکنید اونم بعدا از شما یاد میگیره ..

زن و شوهر الگوی هم هستند ، زن و شوهر می تونن رفتارهای بد هم رو به مرور اصلاح کنند ، زندگی زناشویی سخت هست و باید برای داشتن زندگی خوب تلاش کرد ، معتاد و خائن و دست بزن نداره که بگم ناامید باشی ازش و بی خیالش بشی .

صلاح مملکت خویش خسروان دانند ، منم تا اون حدی که می تونستم راهنمایی تان کردم ..

انشاءالله که هر دو تون برای رضایت هم بکوشید و خوشبخت بشید🙏

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
مرد قهرو وحشتناک آدمو روانی میکنه . ایشون دوتا خصلت قهرو و طلبکاری رو با هم داره . خودت برو پیش مشا ...

من به جدایی فکر نمیکنم خودم کاملا میدونم بعد از جدایی چ شرایط وحشتناکی در انتظارمه. ولی نمیتونم تحقیر رو هم بپذیرم. من تو دعواها همیشه سکوت میکردم و میذاشتم حرفاشو بزنه جون میشناختمش میدونستم بعد اروم میشه. ولی الان نه میدونم تصمیمش چیه نه اهل منطقی حرف زدنه. پای خانواده ها هم کشیده شده وسط دیگه بدتر.مامان بابام خیلیی از دستش ناراحتن. و قطعا روزای سختی در انتظارمه مامانم از الان شروع کرده به خوردن جیگر من. منم خیلی کم طاقت و عصبی شدم. من ب خاطر ی جورایی جلو خانوادم وایمیسادم ولی الان...

فقط میتونم گریه کنم.

ی گذشت همه جیزو حل میکرد ولی ی غرتر و خودبینی ی زندگی رو تا استانه از هم پاشیدن و شکستن حرمتا پیش برده

دلم خونه

عزیزم پست اول گفتم که دیدی تلفن جواب نمیده یعنی ناراضی هست ...اس می دادی اگه ناراضی هستی نمیرم .. حد ...

حرفای شما برام قابل احترامه 

مخصوصا ک میگین شما رو دوست داره و حسود هست و میخواد خیلی بهش احترام و محبت کنی رو خیلی قبول دارم. الان بهترین کاری ک من میتونم انجام بدم چیه؟ 

کسی که حرمت بزرگتر بودن پدر و مادرت رو نگه نداشته مطمئن باش بعد از ازدواج خیلی بدتر و تو روت به خانوادت توهین میکنی و اون موقع مجبوری بسوزی و دم نزنی. به نظر منم هنوز عقد هستی و فرصت داری عاقلانه تصمیم بگیر نه احساسی. اون که انقدر راحت حرف جدائی رو زده به مامانت ینی خیلی آدم وقیحیه و زندگی با این آدم خیلی سخته

کارت اشتباه بوده حالا اگر اون بنده خدا بامادر و خواهرش رفته بود سفر بدون شما که واویلا میشد...

بنظرم بزار یکم بگذره و از دلش دربیار...اینا مسایلی نیست ک باعث جدایی بشه دوستم

وقتی اومد خاستگاریم من دوستش نداشتم اون ۲ماه ب پام موند تا بهش علاقمند شدم. همه بدییش تو این خلاصه م ...

ببین عزیزم این رفتارها برای من آشناست

دور و اطرافم خانمی رو سراغ دارم که شوهرش این مدلی بوده و هست

هرگز خانمی که شوهرش. همه جوره خوب و منطقیه نمی تونه این شرایط رو درک کنه

مردی که غلدر باشه معمولا این مدلی خواهد ماند مگر اینکه اینقدر صبر کنی کوتاه بیای سیاست به خرج بدی بلکه یه درصدی تغییر کنه که تا اونموقع جگرت خون میشه

همین خانمی که میگم شوهرش اینطوری بود

مثلا سر یه بحث مسخره یهو شوهره از تو مجلس عروسی یکی از بستگان خانم  ول میکرد میرفت که همه سراغ میگرفتن آقای فلانی چی شد کجا رفت

دل این خانم بنده خدا اکثرا خون بود چون بالاخره همیشه اگه کوتاه نمیومد یه موردی پیش میومد که اوقات آقا تلخ بشه و همه چیز رو به کام اون زن بیچاره زهر کنه

حتی تعریف میکرد رفته بودن ماه عسل

توی اتوبوس خانمی که صندلی جلوشون نشسته خیلی هم متین و باشخصیت بوده و می دونسته این تازه عروسه یه لحظه صداش کرده بیا کنارم کارت دارم(از خانمهای هم کاروانیشون بوده) 

شوهره گفته نه نمیخواد بری

این خانم بنده خدا هنوز اونموقع این شوهر رو درست نمی شناخته فکر کرده شوخی می کنه با خنده گفته فلانی زشته خانمه صدامونو می شنوه ها من رفتم

حالا کجا

صندلی جلو

میگفت بعد که حرفش با خانمه تموم شده شوهر احمقش نذاشته بشینه رو صندلی کنارش

حالا تو دو وجب اتوبوس که همه رفتارش رو می بینن

بعدم میگفته چرا بی اجازه من رفتی؟؟ 

خانمه میگفت اصلا باورم نمیشد جدی میگفته و این رفتار زشت رو داشته

بیچاره تو سفر هم میگفت جرات نداشتم دو کلمه با خانمهای کاروانمون که باهاشون همسفر بودیم حرف بزنم

تا میومد میدید میگفت تو اصلا سفر متاهلی نمی فهمی باید تکی میومدی و از این حرفا

خلاصه که این رفتارهای گندش به مراتب با وسعت بیشتری خودش رو نشون داده بود

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ببین عزیزم این رفتارها برای من آشناست دور و اطرافم خانمی رو سراغ دارم که شوهرش این مدلی بوده و هست ...

چقد وحشتناک خدا کمکش کنه و صبرش بده

خداییش شوهر من تا این حد بد قلق نیست.

اون خودش بازاریه و وکیل داره به راحتی کاری میکنه ک ۱هزاری هم مهریه نده من خوب میشناسمش. وقتی بخاد اذ ...

این حرفها یعنی ایشون بالکل اعتماد به نفس شمارو گرفته و شما پذیرفتین در نقش مظلوم باشید

عزیزم شما همین الانم بددون اطلاع ایشون درخواست مهریه بدی

هرچی دارایی داره که توقیف میشه

حتی نداشته باشه هم براش قسط بندی میشه و بالاخره باید هر ماه مبلغی بهتون بده

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چقد وحشتناک خدا کمکش کنه و صبرش بده خداییش شوهر من تا این حد بد قلق نیست.

ایشونم بعد ازدواج این روی خودشو نشون داده بود

بیشتر تو مسافرت و زندگی مشترک

عزیزم دلجویی کن و با صبر و محبت و حوصله  از دلش در بیار  ..

خودت رو بزن به اون راه😐 بگو نمی دونستم ناراضی هستی خیلی نگرانت شدم که نکنه اتفاقی برات افتاده که جواب نمیدی و حتی به بابا هم گفتم بزنگه ، اگه می دونستم ناراضی هستی اصلا نمی رفتم ، اصلا بهم خوش نگذشت ،دوس داشتم همسرم عشقم هم کنارم باشه تا از زیارت لذت ببرم ، از وقتیکه فهمیدم ناراحتی قلبم بی قرار هست ، فکر نمی کردم ناراضی باشی چون تا آخرین لحظه سفر منو جور کردی که برم و از این بابت خوشحال بودم که برای سفر رفتنم تلاش می کنی ....

من همیشه دوس دارم زن و شوهر در همه مسائل با هم مشورت کنیم و با رضایت قلبی هم عمل کنیم همیشه ...حالا هم هر طور راضی میشی بگو چون میخوام منو ببخشی و حلالم کنی خصوصا که قصد و نیت بدی نداشتم .. چون هر کار خیری کنی ولی اگه همسر آدم راضی نباشه مقبول نیست ..

خلاصه فقط هندونه بده زیر بغلش ، پیش خانواده ات بهش احترام بذار ، محبت کن تا غرورش (که فکر میکنه جریحه دار شده ) ترمیم بشه ...

پیش خانواده ات در حضور همسرت ، از همسرت تشکر کن که اجازه داده بری زیارت و بگو خیلی ها از این نعمت محروم هستند ، ممنونم عزیزم، عشقم ، خیلی مردی ، انشا الله تو زندگی مون با خوب بودن برات جبران کنم ...

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
کارت اشتباه بوده حالا اگر اون بنده خدا بامادر و خواهرش رفته بود سفر بدون شما که واویلا میشد... بنظر ...

نمیدونم چی بگم حالا کار من اشتباه اون مردونگی میکرد و گذشت میکرد و زنگم میزد یا حداقل راههای برگشت و اشتی رو باز میذاشت. کم خدمت و محبت از من ندیده هرچند ب نظر خودش اونم کاملا حق منو ادا کرده

در هر حال این بار هم خواستی کوتاه بیای و منت بکشی

بعدش حتما یه مشاوره برو

مگر اینکه پذیرفته باشی همیشه تو زندگی مشترک کوتاه بیای و زیر بار حرف زورش بری و همش در حال نرمش و سیاست به خرج دادن باشی

چون اونطوری که گفتی ایشون غلدری و غد بازی و حق به جانب بودن شیوه زندگیش شده

ولی در هر حال نظر من اینه که حالا که به اندازه کافی خودتون و خانواده تون باهاش صحبت کردین

یه چند روز سکوت کنید و بذارین حرکت بعدی رو اون انجام بده